Gala Trandafirului: Doamnele democrate au fost premiate pentru implicare în viaţa socială şi politică a ţării

Loading...

Cele mai active şi creative organizaţii de femei din Partidul Democrat au fost premiate pentru implicare în viaţa socială şi politică a ţării. Doamnele democrate au primit trofee şi diplome în cadrul Galei Trandafirului ce s-a desfăşura în Capitală.

„Să adunaţi toate femeile democrate din Taraclia şi să continuaţi să faceţi fapte bune, întruniri frumoase. În acest an chiar ne-aţi uimit. De aceea sunteţi pe primul loc”, a spus preşedintele Organizaţiei de Femei a PDM, Valentina Buliga.

Cu trofee şi diplome pentru performanţe şi munca asiduă s-au ales 21 de organizaţii de femei din PDM.

„Am desfăşurat mentorat politic, în toate localităţile avem organizaţie de femei, femei puternice care ştiu să facă lucruri frumoase”, a spus preşedinta organizaţiei raională de femei a PDM, Anenii Noi, Svetlana Zatic.

„Este meritul echipei de la nord deoarece este bazat pe voluntariat, pe dedicaţie. Am organizat diferite activităţi sociale, activităţi de caritate”, a spus preşedinta organizaţiei raională de femei a PDM, Briceni, Gabriela Jelesnic.

Citeste si:  Cursa prin Asia Express a început! Gina, Liviu şi Andrei, primele impresii despre Sri Lanka

„Le sunt foarte recunoscătoare celor 13 raioane şi preşedintelor organizaţiilor de femei din aceste raioane pentru că noi am format o echipă consolidată, comunicabilă”, a spus preşedintele Consiliului Coordonator, regiunea Nord, Cecilia Graur.

Conducerea formaţiunii spune că scopul acestui eveniment este de a motiva doamnele să se implice în viaţa politică a ţării.

„Sunt bucuroasă că de fiecare dată numărul femeilor democrate este în creştere. Iar fiecare femeie democrată care munceşte indiferent unde la grădiniţă, la şcoală în câmp, acasă, în primărie, în parlament, în guvern, demonstrează reuşite şi realizări”, a spus preşedintele Organizaţiei de Femei a PDM, Valentina Buliga.

„Partidul Democrat prin femei este prezent practic în toate localităţile Republicii Moldova. Şi promovează această linie, promovează politica socială. Este atent la durerile populaţiei”, a spus preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

În prezent, printre membrii PDM sunt peste 23 de mii de femei.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…