Gabriel Oprea s-a întors oficial în politică: A fost reales liderul UNPR

Loading...

„Dragi prieteni, am revenit in fruntea UNPR. Astăzi, în Conferinţa Naţională Extraordinară, colegii au decis prin vot să le fiu din nou preşedinte. Le mulţumesc şi vă spun tuturor: UNPR merge înainte!”, a transmis Gabriel Oprea, postând totodată comunicatul de presă al partidului prin care se anunţa oficial numirea acestuia. 

„Preşedintele fondator Gabriel Oprea a fost ales preşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României.

Ion Răducanu a fost desemnat prin vot preşedinte executiv, iar Nuţu Fonta a fost reconfirmat în funcţia de secretar general. În funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional a fost ales Eugen Chebac”, se arată şi în comunicatul oficial.

Surse politice au declarat pentru „Adevărul”, la jumătatea lunii noiembrie, că liderul PSD Liviu Dragnea şi fostul vicepremier Gabriel Oprea s-au întâlnit pentru a discuta o viitoare alianţă. 

Gabriel Oprea a anunţat pe 1 iulie 2016, pe Facebook, că va părăsi Uniunea şi va rămâne senator independent, urmând să se retragă cu totul din politică la finalul mandatului de parlamentar. Decizia a fost motivată de acesta ca urmare a „scenariilor ireale” că ar fi negociat fuziunea PNL-UNPR la Palatul Cotroceni. Pe 23 iunie a revenit asupra hotărârii, anunţând că revine în politică şi că va relansa UNPR. 

Citeste si:  Darius Vîlcov, atac la șeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Înainte de a pleca, domnia sa, după aceşti ani magnifici, cu pantofi de o culoare şi cealaltă, cu bălăngănitul ăsta
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  8. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase