Gabriel Oprea revine în forţă în politică: A fost reales în fruntea UNPR. Cine va mai face parte din echipa de conducere

Loading...

Fostul vicepremier şi ministru al Apărării Gabriel Oprea revine în forţă în politică la 3 ani după ce a fost nevoit să se retragă ca urmare a problemelor penale pe care le are după ce poliţistul Bogdan Gigină a decedat într-un accident în timp ce îi conducea coloana oficială.

UNPR s-a reunit miercuri în conferinţa în Conferinţa Naţionala Extraordinară pentru a îşi alege noua conducere, iar în funcţia de preşedinte a fost ales Gabriel Oprea, fondatorul formaţiunii şi cel care a condus-o în perioada petrecută în interiorul USL.

“În vara anului 2015, ajunsesem la cea mai înaltã cotã de încredere, de 32%, iar UNPR, partidul pe care l-am fondat, avea peste 10 procente în sondaje. Acest avânt politic a deranjat și știm cu toții ce a urmat. Mi s-au construit dosare politice pentru ca eu și UNPR sã fim înlãturați. 

Dar, adevãrul învinge întotdeauna. Suntem puternici, suntem uniți și mergem înainte cu încredere. Urmeazã alegerile europarlamentare, vom susține la președinție cel mai bun candidat pentru a conduce România, ne pregãtim pentru alegerile locale și pentru a intra în Parlament. Suntem pregãtiți sã mergem singuri în alegeri, dar partidul este angrenat și în negocieri politice pe zona de stânga si centru-stânga, pentru a veni cu formula optimã. România are nevoie de unitate, de solidaritate, de un stat care își respectã și își sprijinã cetãțenii, de stabilitate politicã și economicã. Mai ales în aceastã perioadã, când contextul politic este instabil, iar societatea româneascã divizatã, UNPR reprezintã calea echilibrului și a responsabilitãții ”, a declarat președintele UNPR, Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat de presă.

Citeste si:  Cioloș, despre noile măsuri fiscal-bugetare: ”Un act de iresponsabilitate politică”

Ion Rãducanu a fost desemnat prin vot președinte executiv, iar Nuțu Fonta a fost reconfirmat în funcția de secretar general. În funcția de președinte al Consiliului Național a fost ales Eugen Chebac. 

Vicepreședinții partidului, aleși în cadrul Conferinței Naționale Extraordinare, sunt: Gheorghe Emacu, Iulian Popescu, Titu Bojin, Luminița Adam, Mãrioara Nistor, Gheorghe Bicã, Mircea Manolache, George Lipoveanu, Alin Berbecaru, Ion Șerban, Daniel Manolache, Ioan Cheudan, Ionuț Badea, Avram Cãtãnici, Daniela Popa, Murgu Neagu, Ioan Babuș, Constantin Tomescu, Constantin Popa. Trezorierul UNPR este Liviu Goncea, iar Luminița Adam și Valeriu Pricinã sunt purtãtorii de cuvânt ai partidului. De asemenea, au fost desemnați președinții departamentelor partidului.

În prezent, UNPR are 26 de primari, 76 viceprimari, 16 consilieri județeni, 1 consilier general, 15 consilieri în sectoarele Capitalei și 1203 consilieri locali în teritoriu. 
 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos