Gabriel Mutu, noul interimar de la PSD București o atacă pe Firea: Va avea susținere politică doar dacă implementează proiectle – MagnaNews

Loading...

Luni, în urma CEX-ului, Gabriel Mutu, cel care ocupă funcția de președinte interimar al PSD București după ce Firea a demisionat, a declarat că măsurile luate împotriva Gabrielei Firea sunt total corecte. 

„În momentul în care faci declarații în afara partidului, îți asumi. Intenția nu a fost de i se retrage sprijinul pentru funcția de vice președinte.

Începând de la aparițiile din spațiul public, și terminând cu ședința din 13 noiembrie, unde s-a forțat votarea unui punct care era total nestatutar. Din câte ați văzut și dvs., acest lucru nu se va întâmpla. Consilierii sunt membri de partid. Ei au obligația de a implementa proiectele partidului.

Este absolut necesar să existe întâlniri la nivelul organizației de București pentru a se vota propunerile. Avem o organizate funcționale, 6 organizații de sector funcționale. Firea va ave susținere atâta timp cât va implementa proiectele. Și din partea guvernului, toți membri au afirmat că susțin aceste propuneri.

Nu este ușor să muți o societate de tipul Metrorex de la Ministerul Transporturilor, dar eu cred că nu este ușor astfel de mutări peste noapte, iar dorința asta , fără să te gândești la repercursiuni… Asta îți dă dreptul să ataci public? Niciodată Firea nu a venit în CEx să indice ministrul care îi pune piedici. În cadrul CEx-ului nu a existat o asemenea abordare”, a declarat Mutu.

Citeste si:  Stelian Tănase, analiză DEVASTATOARE pentru Klaus Iohannis

Citește și: Declarație-fulger a președintelui Macron după arestarea șefului Renault-Nissan

Primarul Sectorului 6 a mai precizat că funcţia de vicepreşedinte naţional al PSD va fi preluată de preşedintele PSD Sector 2, Rodica Nassar, în vreme ce primarul Sectorului 5, Daniel Florea, va fi secretar general adjunct.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!