Politica

Gabriel Mutu, noul interimar de la PSD București o atacă pe Firea: Va avea susținere politică doar dacă implementează proiectle – MagnaNews

Loading...

Luni, în urma CEX-ului, Gabriel Mutu, cel care ocupă funcția de președinte interimar al PSD București după ce Firea a demisionat, a declarat că măsurile luate împotriva Gabrielei Firea sunt total corecte. 

„În momentul în care faci declarații în afara partidului, îți asumi. Intenția nu a fost de i se retrage sprijinul pentru funcția de vice președinte.

Începând de la aparițiile din spațiul public, și terminând cu ședința din 13 noiembrie, unde s-a forțat votarea unui punct care era total nestatutar. Din câte ați văzut și dvs., acest lucru nu se va întâmpla. Consilierii sunt membri de partid. Ei au obligația de a implementa proiectele partidului.

Este absolut necesar să existe întâlniri la nivelul organizației de București pentru a se vota propunerile. Avem o organizate funcționale, 6 organizații de sector funcționale. Firea va ave susținere atâta timp cât va implementa proiectele. Și din partea guvernului, toți membri au afirmat că susțin aceste propuneri.

Nu este ușor să muți o societate de tipul Metrorex de la Ministerul Transporturilor, dar eu cred că nu este ușor astfel de mutări peste noapte, iar dorința asta , fără să te gândești la repercursiuni… Asta îți dă dreptul să ataci public? Niciodată Firea nu a venit în CEx să indice ministrul care îi pune piedici. În cadrul CEx-ului nu a existat o asemenea abordare”, a declarat Mutu.

Citește și: Declarație-fulger a președintelui Macron după arestarea șefului Renault-Nissan

Primarul Sectorului 6 a mai precizat că funcţia de vicepreşedinte naţional al PSD va fi preluată de preşedintele PSD Sector 2, Rodica Nassar, în vreme ce primarul Sectorului 5, Daniel Florea, va fi secretar general adjunct.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.