G. Firea acuză: Discuţia cu primarii de sectoare, un abuz de putere al lui Dragnea

Loading...

La aproape două luni de la şedinţa conducerii PSD în care Liviu Dragnea a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al partidului, Gabriela Firea lansează un nou atac. Primarul Capitalei îl numeşte pe preşedintele PSD „dictator” şi spune că i se pun piedici pentru a semnalat problemele din România. „Suntem suprimaţi pe model stalinist”, acuză Gabriela Firea, care susţinea, zilele trecute că Liviu Dragnea ar dori să desfiinţeze Primăria Capitalei. Gabriela Firea a transmis într-o conferinţă de presă că se aştepta la „mai multă bărbăţie politică” din partea lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză de abuz de putere prin faptul că s-a întâlnit cu primarii de sectoare, în absenţa primarului general.

„Mă aşteptam la mai multă bărbăţie politică din partea lui Liviu Dragnea. Îi transmit un sfat lui Dragnea, din Primăria Capitalei, de regulă, când se iau măsuri foarte dure, în sensul reducerii bugetului Capitalei, al împărţirii patrimoniului, populaţia ar trebui întrebată. Normal ar fi ca bucureştenii să participe la un referendum în care să spună dacă sunt de acord să fragmenteze patrimoniul. Dacă sectoarele sunt dezvoltate diferit nu e vina primarilor generali. Rog primarii generali să iasă public să spună dacă ei au blocat dezvoltarea sectoarelor. Avem sectoare dezvoltate şi altele puţin dezvoltate, dar ăsta e meritul primarilor de sectoare care s-au străduit.

Citeste si:  Ura, noua politică de stat în România. Știrea falsă cu jurnalista Antena 3 care ar fi fost violată în Egipt

A veni într-o întâlnire cu câţiva dintre colegi, a vorbi despre buget, atribuţii, fără primarul general şi fără o consultare publică, consider că e un abuz.

Să recunoască Dragnea că a avut această discuţie în absenţa primarului general, ceea ce e incalificabil!

Rolul Primăriei Capitalei este major în devoltarea Capitalei, nu e unul decorativ cum doreste să transmită Dragnea.

Când se iau măsuri pentru tăierea bugetelor, populaţia trebuie întrebată. Cetăţenii trebuie să spună dacă sunt de acord cu Dragnea, să se împartă Bucureştiul în şase orăşele mai mici. Dragnea vrea un Bucureşti pe modelul Beirutului, dar acolo e război.

Sunt surprinsă că unii colegi, primari de sectoare, deşi au beneficiat de colegialitatea, prietenia şi sprijinul meu, unii sunt acum de acord, nu ştiu din ce motive, cu această aberaţie juridică şi neconstituţională pe care vag o neagă Dragnea, fără argumente.

Am încredere că Guvernul nu va adopta OUG anunţată de Dragnea la întalnirea cu primarii de sectoare”, a declarat Gabriela Firea.

Citeste si:  Călin Popescu Tăriceanu, reacție la politica multinaționalelor: Se practică un sistem de transfer al profiturilor către companiile-mamă - MagnaNews

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă seara, la România TV, că liderul PSD Liviu Dragnea vrea să o „lichideze” şi că intenţionează să fie adoptată o ordonanţă de urgenţă pentru desfiinţarea Primăriei Capitalei, iar sectoarele să devină unităţi administrativ-teritoriale. Firea a spus că în urmă cu câteva zile Dragnea a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, în afară de Robert Negoiţă, cărora le-a spus că Firea va fi înlăturată de la conducerea organizaţiilor PSD Ilfov şi Bucureşti şi că va fi dată această OUG, iar Gabriela Firea va rămâne doar primar general onorific

Etichete: liviu Dragnea , gabriela firea , sectoare bucuresti
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Mai este Simona Halep virgină?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE