Fost lider social-democrat din PE spune tranşant că PSD nu e din familia lor politică: Să ne despărțim! – MagnaNews

Loading...

Un fost lider al social-democraţilor din Parlamentul European cere excluderea PSD din familia politică europeană. Hannes Swoboda, politician austriac, spune că întreaga mişcare social-democrată din Europa are nevoie de o schimbare şi acesta ar fi un bun punct de plecare.

„Familia social-democrată trebuie să se despartă de membrii controversaţi, cum sunt cei din România, ale căror politici au foarte puţin de-a face cu social-democraţia. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume (…) Prezenţa unor partide care nu respectă principiile noastre ne face rău”, a declarat Hannes Swoboda pentru agenţia de presă din Austria, citată de digi24.

Social-democraţii din Parlamentul European au fost extrem de critici la adresa măsurilor luate de Guvernul PSD-ALDE. Cel mai recent mesaj al lor a venit cu numai două zile în urmă când salutau invalidarea referendumului pentru redefinirea familiei.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Citeste si:  Deputatul Octavian Petric anunţă că nu se mai regăseşte în PSD, după 23 de ani în partid. La ce formaţiune politică va trece
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Nouă cupluri de vedete pleacă în aventura vieții! ”Asia Express” revine la Antena 1, din 10 februarie!