Florin Cîțu, după ce Teodorovici a mințit în privința salariilor bugetarilor: Domnule ministru, mai aveți bani de pensii si salarii? (FOTO)

Loading...

Ministrul Finanțelor a mințit atunci când a susținut că a propus Comisiei Europene ca salariile bugetarilor să fie înghețate în 2019 pentru a putea fi aplicată mai repede Legea Salarizării. De fapt, în scrisoarea sa către Comisia Europeană, Eugen Teodorovici a susținut că vrea înghețarea salariilor pentru a putea menține deficitul bugetar sub control.

Scrisoarea este semnată de Teodorovici și este datată 18 octombrie. Cu toate acestea, nimeni din Guvern sau din PSD nu a considerat că trebuie să-i informeze și pe români despre această hotărâre.

Decizia Guvernului de înghețare a salariilor a devenit cunoscută publicului după o postare a senatorului PNL Florin Cîțu. Încercând să-i dea o replică, Teodorovici s-a încurcat în explicații și a mințit. (Detalii AICI)

Acum, Cîțu îl întreabă public pe Teodorovici dacă mai sunt bani la buget pentru pensii și salarii. 

”Teodorovici l-a mintit pe Presedinte si a mintit si in plenul Parlamentului.
Pentru a demonta miniciunile asa zisului ministru al finantelor publice, cel care se viseaza prim-ministru, va prezint dovada ca inghetarea salariilor in 2019 si neaplicarea legii salarizarii unitare nu este un scenariu ci o DECIZIE LUATA DE GUVERN si asumata, la recomandarea Consiliului European.
Cel care semneaza documentul este chiar ministrul Teodorovici.
Domnule Senator Teodorovici, mai aveti bani de pensii si salarii?
#2020RomaniaFaraPSD #romaniitrebuiesastie
”, a scris liberalul, pe Facebook.

Citeste si:  Portretul unui anonim

Florin Cîțu, după ce Teodorovici a mințit în privința salariilor bugetarilor: Domnule ministru, mai aveți bani de pensii si salarii? (FOTO) 1
 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu