Florin Călinescu a anunţat că vrea să înfiinţeze un nou partid politic. Mesajul vedetei de televiziune VIDEO

Loading...

Florin Călinescu a declarat, într-o înregistrare live pe pagina personală de Facebook, că „se gândeşte foarte serios“ să-şi înfiinţeze propriul partid politic. 

 

Totodată, vedeta de televiziune a mărturisit că „singur nu face nici cât o ceapă degerată“, tocmai de aceea aşteaptă susţinerea românilor şi a explicat şi motivul pentru care a luat această decizie. 

 

„Nu o să vă ţin mult acum pentru că este ajunul Anului Nou. Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine, o să dezbatem lucrurile care ne interesează, care ne frământă şi o să încerc să fiu cât mai eficace (…) O să îmi ia mai mult timp să iau o decizie, mai ales că este vorba de un destin: ori merg în continuare pe drumul acesta, ori pornesc pe un alt drum mai complicat şi cu drumeţi de toate felurile. Să nu vă supăraţi pe mine, dar dacă vorbim despre politică şi dacă vorbim despre un partid, trebuie să măsor de mai multe ori, aşa cum fac croitorii, pentru că după aceea loc de întoarcere nu mai este. Să fiţi însă siguri că mă gândesc foarte-foarte serios la acest lucru, dar nu pentru a-mi satisface mie vreun orgoliu sau un ego, ci pentru că chiar cred cu adevărat că sunteţi mulţi dintre dumneavoastră care nu vă identificaţi cu nicio forţă politică existentă astăzi pe piaţă şi pe care sondajele încearcă să o aşeze aşa cum numai ele ştiu să o facă… Dacă este vorba de o alcătuire nouă, o să vă rog după 15 ianuarie să vedem câţi dintre dumneavoastră sunteţi interesaţi de aşa ceva, pentru că singur nu fac nici cât o ceapă degerată. Aşadar, sper să fiţi acolo unde sunteţi fiecare. Nu are rost să încep acum să comentez ce s-a întâmplat în ultimul timp şi mai ales de doi ani încoace, pentru că aş începe acum şi aş termina vara viitoare poate. Dar, o să luăm câte o temă începând cu anul viitor, pe care o s-o dezbatem punctual. Mi-am făcut şi un grup de specialişti pe diverse domenii“, a declarat Florin Călinescu. 

Citeste si:  Politică în numele lui tati. Cine se pregătește să ne CONDUCĂ ȚARA

 

În plus, omul de televiziune a transmis şi un mesaj de mulţumire tuturor fanilor lui, cărora le-a sugerat să petreacă cumpătat, „ca să ne găsească sănătoşi sistemul nostru sanitar“. 

 

„Aşadar, celor care aţi fost oaspeţii mei pe această pagină, vă mulţumesc frumos încă o dată. Sper să petreceţi cumpătat, ca să ne găsească sănătoşi sistemul nostru sanitar. Glumesc, pentru că există şi medici extraordinari, dar se cade să fim mai cumpătaţi faţă de alţii. Multă sănătate vă doresc, multă răbdare, multă speranţă şi dacă am certitudinea că dumneavoastră doriţi ca eu să schimb macazul, o să-l schimb fără niciun fel de problemă. N-o să-mi fie foarte uşor, pentru că părerile sunt împărţite, dar cu siguranţă o s-o fac. Multă sănătate, încredere, speranţă şi cu Dumnezeu înainte. La mulţi ani şi să ne vedem pe 2019!“, a fost mesajul lui Florin Călinescu. 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator