EXCLUSIV EvZ. Dezvăluirile lui Cătălin Moroșanu despre LUPTELE din POLITICĂ

Loading...

Cunoscut pentru luptele din ring, Cătălin Moroșanu a povestit, în exclusivitate pentru Evenimentul Zilei, ce l-a determinat să facă pasul spre o caieră politică, cum îmbină cele două domenii total diferite, dar și cât de mult a reușit să progreseze pe plan personal de când este membru al PNL. „Este foarte greu pentru mine să mă împart. În primul rând, sunt sportiv de performanță și trebuie să îmi mențin statutul pe care am reușit să-l câștig de-a lungul anilor. În politică am intrat pentru că mi-am dorit să fac o schimbare pentru oamenii din jurul meu. Am reprezentat România în luptele K1 la cel mai înalt nivel, iar acest lucru m-a ambiționat să îmi reprezint țara și din postura de om politic.”, ne-a declarat Moroșanu.

EXCLUSIV EvZ. Dezvăluirile lui Cătălin Moroșanu despre LUPTELE din POLITICĂ 1

Ura să poarte cămașă și cravată

Dacă la început oamenii au fost sceptici în ceea ce privește experiența lui politică, considerând că este doar un personaj „care știe să dea cu pumnul”, Moroșanu a reușit să le demonstreze contrariul, implicându-se activ în problemele politice. „Sunt prezent la aproape toate ședințele de partid și caut să vin cu propuneri sau rezolvări de fiecare dată când este nevoie. Deși sunt o fire sportivă, la întâlnirile oficiale mă îmbrac office. La început uram să port cămașă și cravată, însă odată cu timpul am realizat că această poziție mă ajută să progresez și pe plan personal, nu doar profesional. În politică este ca în sport, dacă muncești ai rezultate, iar pe mine nu mă sperie munca, lucru care m-a făcut să mă obișnuiesc foarte repede cu haina de politician”, a adăugat sportivul.

Citeste si:  Tăriceanu, despre legea offshore: Primul principiu este ca legea să maximizeze veniturile bugetului României

EXCLUSIV EvZ. Dezvăluirile lui Cătălin Moroșanu despre LUPTELE din POLITICĂ 2

„Dă cu pumnul” pe 19 octombrie

Cătălin Moroșanu urmează să urce în ring la cea de-a doua ediție a galei „Dynamite Fighting Show”, care se va disputa pe data de 19 octombrie, în Sala Polivalentă din Piatra Neamț. „Moartea din Carpaţi“ îl va înfrunta pe turcul Mehmet Ozer, iar Moroșanul s-a antrenat pentru asta în vârful munților Ceahlău.

EXCLUSIV EvZ. Dezvăluirile lui Cătălin Moroșanu despre LUPTELE din POLITICĂ 4 EXCLUSIV EvZ. Dezvăluirile lui Cătălin Moroșanu despre LUPTELE din POLITICĂ 5
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Se castiga bani pe YouTube ?
  8. De ce poartă Nina colanţi?