Europarlamentare 2019, bătălie politică în România. Chirieac, observație: Aș pune o condiție

Loading...

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre bătălia pe care partidele din România o vor purta în luna mai a anului viitor, când vor avea loc alegerile europarlamentare.

Alegerile europarlamentare pun pe jar politicienii români. Recent, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că 49 de liberali şi-au depus candidatura pentru a figura pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Printre ei, nume importante precum Crin Antonescu sau Alina Gorghiu. Totodată, pe liste vor fi nume grele și din partea PSD, vorbindu-se deja de Claudiu Mandau sau Rovana Plumb.

Invitat la România TV, Bogdan Chirieac a vorbit despre alegerile de anul viitor. Analistul politic a avansat o primă condiție pe care viitorii europarlamentari ai României ar trebui să o îndeplinească.

„Eu aș pune o primă condiție pentru toate partidele politice, pentru a-și trimite oamenii acolo: cunoașterea unei limbi străine. Fiindcă politica la Bruxelles să știți că nu se face, ca și la București, în sala de plen. Nu se face acolo politică. Acolo se iau deciziile finale”, a declarat Bogdan Chirieac.

Citeste si:  Alegeri 2019 // Ce nume grele ale politicii moldovenești nu se mai regăsesc pe listele partidelor

Peste 350 de milioane de adulţi din cele 27 de state ale UE au drept de vot, cei mai mulţi urmând să voteze duminică, 26 mai 2019, la două luni după ce Marea Britanie va deveni prima ţară care părăseşte UE şi a cărei decizie a alimentat în blocul comunitar mişcările naţionaliste şi eurosceptice.

Printr-un sistem de reprezentare proporţională vor fi aleşi cei 705 eurodeputaţi, care-şi împart activitatea între Bruxelles şi Strasbourg.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  6. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !