Eugen Tomac: Românii au aşteptări mari de la clasa politică. Ne cer mai multă responsabilitate şi au dreptate

Loading...

Liderul PMP, Eugen Tomac, a atras atenția miercuri, în discursul susținut în cadrul ședinței solemne din Parlament, dedicată Centenarului, că românii își doresc politicieni responsabili care să-i respecte și vor instituții eficiente. 

„Românii au aşteptări mari de la clasa politică. Ne cer mai multă responsabilitate şi au dreptate, doar aşa putem genera o viaţă mai bună. Românii vor un stat care să-i respecte, vor instituţii eficiente, vor o clasă politică matură care acţionează pentru interesul public, care servesc România cu onestitate şi acordă atenţia cuvenită priorităţilor ţării noastre. Românii vor autostrăzi pentru că doar aşa ne putem dezvolta mai mult economia, doar aşa pot fi create locuri de muncă bine plătite. Românii vor un sistem de educaţie de calitate, fără bani nu putem face însă performanţă. În urmă cu zece ani toată clasa politică şi-a asumat printr-un pact naţional alocarea a şase la sută pentru învăţământ. Astăzi educaţia nu primeşte nici trei la sută. Educaţia trebuie să fie prioritatea noastră”, a declarat Eugen Tomac.

Citeste si:  Gigi Becali vrea să revină în politică și ar vrea să se alieze cu Băsescu

Președintele PMP a mai spus că în acest moment națiunea română este pe deplin integrată, dovadă că un etnic german a fost ales în funcția supremă în stat. 

„Probă este faptul că în urmă cu câţiva ani şi românii din Oltenia, românii din Moldova, din Bucovina au votat cu inima deschisă, în număr de 6,3 milioane, un preşedinte de origine germană. Suntem o naţiune pe deplin integrată şi acesta este un lucru extraordinar”, a susținut Tomac.

Totodată, Eugen Tomac a apreciat că ridicarea Catedralei Neamului este printre puținele bucurii ale anului Centenar. 

„Prea Fericirea voastră, permiteţi-mi să îmi exprim admiraţia pentru curajul de a crede în reuşita unui proiect înălţător şi necesar poporului român şi pentru efortul de a reuşi împlinirea lui. Înălţarea în inima Capitalei României a Catedralei Naţionale, simbol al recunoştinţei şi gratitudinii în faţa celor pe care nu-i cunoaştem astăzi, dar care şi-au vărsat sângele pentru România este probabil printre puţinele bucurii ale acestui an Centenar. Vă felicit şi mă înclin”, a mai spus Eugen Tomac. 
 

Citeste si:  TEXT. Declaraţie comună de război politic, semnată de zeci de parlamentari, primari, consilieri din Dâmboviţa
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube