Este grav că PÎCCJ pare a avea o agendă politică și dă astfel de informații pe surse

Loading...

Mircea Drăghici, propus pentru Ministerul Transporturilor, nu are cunoștință de existența unui dosar penal deschis pe numele său la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Citește și: Vicepremierul a demisionat

Recent au apărut în spațiul public informații potrivit cărora, Mircea Drăghici, în calitatea sa de trezorier, ar fi folosit în scop personal banii PSD. În aceste condiții, procurorii s-au autosesizat.

Drăghici a făcut o serie de precizări pe pagina sa de Facebook referitoare la zvonurile apărute. El a afirmat că nu a fost informat oficial de existența dosarului penal și că, în eventualitatea existenței unui astfel de dosar, consideră „foarte grav că PÎCCJ pare a avea o agendă politică și dă astfel de informații pe surse, chiar în contextul numirii mele în Guvernul României”.

„1. Referitor la informațiile apărute în presă cu privire la un presupus dosar penal deschis pe numele meu la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, precizez că până în prezent nu am fost informat oficial și nu am cunoștință despre existența unei astfel de anchete.

 1. În condițiile date există două posibilități: ori totul este o știre falsă, cum au fost și zvonurile apărute în spațiul public privind modul în care am gestionat banii PSD, ori există o astfel de cercetare și este foarte grav că PÎCCJ pare a avea o agendă politică și dă astfel de informații pe surse, chiar în contextul numirii mele în Guvernul României.
 2. Raportându-mă strict la informațiile apărute în presă referitoare la modul în care au fost administrate fondurile PSD, precizez că toate controalele efectuate până acum de Autoritatea Electorală Permanentă au arătat că s-au respectat toate dispozițiile legale în materie. Nu există niciun leu cheltuit de PSD care să nu aibă o acoperire legală în Legea finanțării partidelor politice.
 3. Repet, nu am cunoștință de un astfel de dosar. Voi solicita un răspuns oficial din partea PÎCCJ cu privire la zvonurile apărute „pe surse” în presă. Dacă acestea se vor confirma, atunci scurgerea în presă a unor astfel de informații, ce fac parte dintr-o anchetă penală aflată într-o fază nepublică, reprezintă o încălcare gravă a prezumției de nevinovăție, întrucât se induce opiniei publice percepția vinovăției mele, înainte ca eu să fi avut cunoștință de acuzațiile ce mi se aduc, fiind deci în imposibilitatea de mă putea apăra”, scrie Drăghici.
Citeste si:  Caru' cu vedete: El este cel care a dus-o la altar, prima oară, pe Andreea Marin; Vladimir Putin a devenit tată de gemeni la 66 de ani; Cu cine se iubeşte nepoata Prinţesei Diana

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

 1. Home page
 2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
 3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
 4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
 5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
 6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
 7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
 8. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta