Erdogan: Asasinarea lui Khashoggi este o crimă politică

Loading...

Într-un discurs ținut în fața Parlamentului de la Ankara, Erdogan a confirmat că oficialii saudiți arestați la Riyadh sunt exact cei 18 suspecți indicați de investigatorii turci. Cu toate acestea, notează portalul DEBKAfile, apropiat de serviciile de informații israeliene, președintele turc a fost destul de reticent în a face mari dezvăluri, așa cum promisese.

„În acest stadiu, toate elementele și probele care au fost descoperite indică faptul că Jamal Khashoggi a fost victima unei crime comise cu sălbăticie. (…) Camerele de supraveghere de la consulatul saudit au fost retrase, toate înregistrările au fost șterse din memorie. Înregistrările camerelor de supraveghere arată că Jamal Khashoggi nu a părăsit consulatul”, a mai precizat președintele turc în timpul intervenției. De asemenea, Erdogan susține că asasinarea a fost planificată cu mai multe zile înainte, contrazicând astfel versiunea saudită care se referea la o altercație care a luat o turnură nefericită.

Președintele turc a mai spus că autoritățile de la Ankara nu cunosc locul unde se află corpul lui Khashoggi și a cerut Arabiei Saudite să dezvăluie identitatea unui colaborator local, despre care se presupune că a luat cadavrul. „Recunoscând uciderea, guvernul saudit a făcut un pas important”, a afirmat Erdogan.

Citeste si:  Eugen Tomac: Românii au aşteptări mari de la clasa politică. Ne cer mai multă responsabilitate şi au dreptate

Erdogan: Asasinarea lui Khashoggi este o crimă politică 2 Erdogan: Asasinarea lui Khashoggi este o crimă politică 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  6. Mai este Simona Halep virgină?
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…