Elena Udrea ar fi gata să colaboreze cu FBI: "Este o ştire care trebuie să le dea fiori pe şira spinării!"

Loading...

Arestate în Costa Rica, Elena Udrea şi Alina Bica aşteaptă să fie primite de un judecător costarican, săptămâna viitoare, care le va judeca recursul făcut imediat după trimiterea în spatele gratiilor pentru două luni, iar în România ecoul celor două reţineri se resimte din ce în ce mai tare. Luni, în spaţiul public a fost lansat un scenariu care le-ar da fiori unor nume importante din scena politică românească: Traian Băsescu, George Maior şi Florian Coldea.

Jurnalistul Stelian Negrea a spus, în direct la Realitatea TV, că, din informaţiile sale, atât Udrea, cât şi Bica ar fi încercat să negocieze o colaborare cu FBI pentru a scăpa de problemele cu extrădarea. Iar Negrea consideră că, în cazul în care cele două vor începe să ofere informaţii, ţinta vor fi Traian Băsescu şi cele petrecute în cele două mandate ale sale ca preşedinte al României: „Potrivit informaţiilor noastre, Udrea a acceptat să colaboreze cu investigatorii FBI. Este o ştire care ar trebui să dea fiori pe şira spinării celor trei persoane. Udrea este trezorierul unor afaceri uriaşe pe timpul celor două mandate ale lui Traian Băsescu. Poate aflăm nişte lucruri cutremurătoare. Într-o investigaţie de acest fel, foarte importante sunt dovezile pe care le pot scoate la suprafaţă şi pe care le pot converti în probe juridice”, a spus Negrea, la Realitatea TV.

Citeste si:  Olguța Vasilescu îi răspunde președintelui Iohannis: ”E chiar absurd”

Elena Udrea ar fi gata să colaboreze cu FBI: "Este o ştire care trebuie să le dea fiori pe şira spinării!" 1
Stelian Negrea (foto), jurnalistul care a făcut dezvăluirile despre intenţiile Elenei Udrea.

Bănuiala lui Negrea este că Elena Udrea şi Alina Bica ar putea deţine informaţii care ar putea ajuta FBI să „înfunde” nume importante din spaţiul public românesc: „Atât Udrea, cât şi Alina Bica pot pune la dispoziţia anchetatorilor probe solide. Ele pot da substanţă şi pot transforma nişte bănuieli în probe juridice”, a mai punctat jurnalistul.

Condamnată la patru ani de închisoare pentru nereguli în „Gala Bute”, Elena Udrea a fost săltată de Interpolul costarican în plină stradă şi trimisă într-un penitenciar, „El buen pastor”, în care apa caldă lipseşte, dar în care o poate vedea aproape zilnic pe micuţa Eva Maria. De curând, logodnicul său, Adrian Alexandrov, a dezvăluit că Udrea şi Bica au atacat cu recurs decizia care le-a trimis în spatele gratiilor pentru 60 de zile, iar întrevederea cu un judecător costarican va avea loc în cursul acestei săptămâni.

Elena Udrea ar fi gata să colaboreze cu FBI: "Este o ştire care trebuie să le dea fiori pe şira spinării!" 2
Citeste si:  Grupul T9 folosește un alt cont de Facebook pentru a-și promova, pe bani mulți, atacurile politice!
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Se castiga bani pe YouTube ?
  8. De ce poartă Nina colanţi?