Elena Udrea ar fi gata să colaboreze cu FBI: "Este o ştire care trebuie să le dea fiori pe şira spinării!"

Loading...

Arestate în Costa Rica, Elena Udrea şi Alina Bica aşteaptă să fie primite de un judecător costarican, săptămâna viitoare, care le va judeca recursul făcut imediat după trimiterea în spatele gratiilor pentru două luni, iar în România ecoul celor două reţineri se resimte din ce în ce mai tare. Luni, în spaţiul public a fost lansat un scenariu care le-ar da fiori unor nume importante din scena politică românească: Traian Băsescu, George Maior şi Florian Coldea.

Jurnalistul Stelian Negrea a spus, în direct la Realitatea TV, că, din informaţiile sale, atât Udrea, cât şi Bica ar fi încercat să negocieze o colaborare cu FBI pentru a scăpa de problemele cu extrădarea. Iar Negrea consideră că, în cazul în care cele două vor începe să ofere informaţii, ţinta vor fi Traian Băsescu şi cele petrecute în cele două mandate ale sale ca preşedinte al României: „Potrivit informaţiilor noastre, Udrea a acceptat să colaboreze cu investigatorii FBI. Este o ştire care ar trebui să dea fiori pe şira spinării celor trei persoane. Udrea este trezorierul unor afaceri uriaşe pe timpul celor două mandate ale lui Traian Băsescu. Poate aflăm nişte lucruri cutremurătoare. Într-o investigaţie de acest fel, foarte importante sunt dovezile pe care le pot scoate la suprafaţă şi pe care le pot converti în probe juridice”, a spus Negrea, la Realitatea TV.

Citeste si:  ​Caru cu vedete: Secretul ghetelor pe care Irina Rimes şi Andra le poartă la Vocea României; Flavia Mihășan a făcut declarații despre sarcină; Oana Roman tună și fulgeră: ”A venit momentul să înțeleagă că s-a terminat…”

Elena Udrea ar fi gata să colaboreze cu FBI: "Este o ştire care trebuie să le dea fiori pe şira spinării!" 1
Stelian Negrea (foto), jurnalistul care a făcut dezvăluirile despre intenţiile Elenei Udrea.

Bănuiala lui Negrea este că Elena Udrea şi Alina Bica ar putea deţine informaţii care ar putea ajuta FBI să „înfunde” nume importante din spaţiul public românesc: „Atât Udrea, cât şi Alina Bica pot pune la dispoziţia anchetatorilor probe solide. Ele pot da substanţă şi pot transforma nişte bănuieli în probe juridice”, a mai punctat jurnalistul.

Condamnată la patru ani de închisoare pentru nereguli în „Gala Bute”, Elena Udrea a fost săltată de Interpolul costarican în plină stradă şi trimisă într-un penitenciar, „El buen pastor”, în care apa caldă lipseşte, dar în care o poate vedea aproape zilnic pe micuţa Eva Maria. De curând, logodnicul său, Adrian Alexandrov, a dezvăluit că Udrea şi Bica au atacat cu recurs decizia care le-a trimis în spatele gratiilor pentru 60 de zile, iar întrevederea cu un judecător costarican va avea loc în cursul acestei săptămâni.

Elena Udrea ar fi gata să colaboreze cu FBI: "Este o ştire care trebuie să le dea fiori pe şira spinării!" 2
Citeste si:  Călin Popescu Tăriceanu, anunț despre candidatul la alegerile prezidențiale. Când va fi luată decizia
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  5. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  6. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene