Dragnea: „Unul din obiectivele uriaşe este ca două autostrăzi să plece din Bucureşti şi să ajungă deja în vest”

Loading...

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminică, la Consiliul Naţional al partidului, că premierul Viorica Dăncilă are ca obiectiv realizarea a două autostrăzi care să plece din Bucureşti şi să ajungă în Vest, spunând însă că pe actualele proceduri acest lucru nu se poate întâmpla. El a solicitat ca investiţiile în autostrăzi să fie declarate de interes strategic pentru securitatea naţională.

Dragnea a declarat că au trecut aproape 30 de ani de la Revoluţia din 1989 şi nu avem autostrăzi, solicitându-i premierului Viorica Dăncilă ca două autostrăzi să plece din Bucureşti şi să ajungă în Vest.

„Românii aşteaptă şi eficienţă de la funcţionarii publici, aşteaptă şi un tratament corect din partea funcţionarilor publici, aşteaptă, de exemplu, să nu mai întârziem atât de mult în fiecare minister cu 13 semnături care sunt date înainte de ministru şi care spun în final nu se poate. Nu putem să facem autostradă, nu putem să luăm acordul de mediu, nu putem să licitaţia aia, nu putem să facem studiul ăla, nu putem. Şi unde suntem ? 2018 decembrie. 30 ani aproape. Şi autostrăzi nu avem. Unul din obiectivele uriaşe pe care le aveţi, doamna prim-ministru, este ca două autostrăzi să plece din Bucureşi şi să ajungă deja în vest, prin Borş şi prin Nădlac. Autostrada Moldovei de care s-a vorbit aici, autostrada Unirii, autostrada Sudului, fosta autostradă Bechtel, Craiova-Piteşti, Sibiu-Piteşti, toate cele care sunt trecute pe masterplan. Vedeţi că nu am spus nimic de Videle şi ar trebui să ne gândim şi la asta”, a afirmat Dragnea.

Citeste si:  Tudorel Toader susţine că PNL i-a propus un post de parlamentar înaintea alegerilor din 2016

El a precizat că realizarea de autostrăzi durează mult cu actualul sistem şi actualele proceduri şi că nu este o problemă de bani.

„Să nu ne mai batem pe ce desenăm pe hartă. Cu actualul sistem şi cu actualele proceduri durează foarte mult, nu e problemă de bani, vreau să înţelegi lucrul aceasta. Împreună cu domnul Tăriceanu şi cu doamna prim-ministru am hotărât acum două săptămâni să purtăm şi noi discuţii chiar cu funcţionarii, doar să ascultăm, nu să influenţăm. Am plecat de acolo toţi trei cu o idee”, a explicat liderul PSD.  

El consideră că autostrăzile aflate în masterplan nu pot fi realizate cu actuala procedură, solicitând premierului să declare aceste investiţii de interes strategic pentru securitatea naţională.

„Toate aceste lucruri nu le vom putea face în viaţa noastră, nu în mandatul nostru, pe această procedură. Declaraţi-le investiţii de interes strategic pentru securitatea naţională a României. Nu avem altă variantă. Veţi fi certată, vom fi certaţi că vrem să ieşim din UE, că vrem să ne mutăm pe Lună. Ştiţi care e cel mai important lucru ? Să înceapă să se construiască şi să meargă românii pe autostrăzi şi să ne certe. Nu furăm bani de la nimeni, nu luăm bani cu japca de la nimeni doar vreau să facem autostrăzi”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Citeste si:  Ministrul Transporturilor face o declarație de asumare politică: În mandatul meu vom avea linie ferată Gara de Nord-Otopeni
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator