DRAGNEA ȘI O JURNALISTĂ… Subiect viral în politica din România. Breaking news

Loading...

Șeful PSD a fost deranjat de insistențele jurnalistei, care l-a întrebat pe Liviu Dragnea dacă sunt tensiuni în Coaliția PSD-ALDE.

„Nu, eu mi-am luat tensiunea și e în regulă”, a fost replica lui Dragnea.

Când jurnalista a încercat să adreseze o nouă întrebare, Liviu Dragnea a luat foc:

„Gata domnișoară, ați pus o întrebare e suficient. Nu merge. Plătiți-vă datoriile la stat și mai vorbim pe urmă”, a spus Dragnea.

DRAGNEA ȘI O JURNALISTĂ... Subiect viral în politica din România. Breaking news 1

În acest context, amintim că senatorul PMP, Traian Băsescu, a îndemnat partidele din Opoziţie să încerce depunerea unei moţiuni de cenzură în Parlament împotriva Guvernului Dăncilă, precizând că este ultimul moment când demersul ar avea şanse de reuşită.

„Opoziţia trebuie să încerce acum! Opoziţia trebuie să înţeleagă un lucru elementar: fie că vorbim despre economie, despre justiţie, despre reprezentare la nivel UE, despre viaţa de zi cu zi a românilor, majoritatea PSD – ALDE scufundă ţara în mod accelerat.

Este ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură, cu ceva şanse de reuşită, pentru îndepartarea de la putere a guvernului marionetă Dăncilă. Altfel, opoziţia este părtaşă la distrugerea României de către această adunătură de ticăloşi ai politicii autohtone. Opoziţia trebuie să aibă conştiinţa împăcată că a încercat”, a afirmat Traian Băsescu, într-o postare miercuri seară pe Facebook.

Citeste si:  Actriţa Angelina Jolie ia în considerare intrarea în politică

De asemenea, fostul președinte al României, Traian Băsescu, a analizat ultimele evenimente din jurul PSD și a avansat un scenariu incendiar despre viitorul social-democraților. Formațiunea condusă de Liviu Dragnea este în pragul unui colaps istoric, iar lovitura decisivă poate veni de la un personaj cu influență enormă în politică și pe care Băsescu îl descrie ca fiind un „trădător de profesie”.

DRAGNEA ȘI O JURNALISTĂ... Subiect viral în politica din România. Breaking news 3 DRAGNEA ȘI O JURNALISTĂ... Subiect viral în politica din România. Breaking news 4
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Mai este Simona Halep virgină?
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  8. O zi din viata unei Mame - Merita citit.