Dragnea, nou episod în PSD. Ficeac: Abilitate incontestabilă. Șansa lui Firea

Loading...

Bogdan Ficeac a analizat situția din PSD după deciziile luate astăzi în CexN.

Bogdan Ficeac a declarat că, în urma ședinței de astăzi, Liviu Dragnea și-a consolidat puterea în PSD.

„Ținând cont de toate tensiunile astea din PSD, părerea mea este că Liviu Dragnea își securizează puterea în PSD și atunci se redistribuie demnitățile publice în funcție de cei care sunt loiali și trecuți pe linie moartă pe cei care nu au fost loiali. Dincolo de toate astea, ne putem pune întrebarea dacă în situația politică de astăzi, referitor la realități, nu la teorie, dacă un partid atât de mare ca PSD-ul, în România, ar putea funcționa fără o mână forte. Nu cred că în România partidele au ajuns la acel nivel de stucturare organizațională, cu departamente de lucru, cu politică de cadre, cu colective care să elaboreze platforme, proiecte sectoriale și așa mai departe. Eu un alt episod în care Liviu Dragnea și-a dovedit puterea în partid pentru că are această abilitate incontestabilă, în primul rând cum a organizat alegerile, alegerea lui în funcția PSD-ului cu un vot larg din partea tuturor membrilor de partid, a avut o candidatură unică și până la această politică a lui de cadre în care probabil a învățat foarte mult și de la Cozmâncă și de la alți secretari generali ai partidului care se ocupau de relația din teritoriu”, a declarat analistul pentru DC News.

Citeste si:  Ministru Victor Negrescu ia atitudine după atacul PNL: PSD a fost, este și trebuie să rămână cel mai pro-european partid din România!

Ficeac: Gabriela Firea nu va avea susținerea PSD pentru noi alegeri 

Referitor la viitorul politic al Gabrielei Firea, Bogdan Ficeac consideră că nu ar mai exista, cel puțin în PSD. „Nu prea îl văd. Dacă nu mai are susținerea partidului și în niciun caz nu o va mai avea la alte alegeri la Primăria Capitalei, ca independentă e greu să concurezi și în partid nu văd să poată fi repusă în funcții. Deja i s-au luat toate demnitățile, deci nu văd ce viitor politic ar mai putea avea în PSD, iar în alte formațiuni politice, nu prea văd unde. Sunt diverse alcătuiri așa cum e cea a lui Victor Ponta sau altele care au mai apărut, dar care nu au nici pe departe șanse să intre într-un viitor Parlament”, a mai spus analistul. 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea: