Dragnea, mesaj politic la 29 de ani de la Revoluţie: Eroii au luptat pentru o Românie a libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate

Loading...

„Ziua de 22 Decembrie este închinată memoriei eroilor Revoluţiei Române, care au luptat pentru o Românie a Libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate. Dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranţa reprezintă pietrele de temelie ale statului român dobândite atunci şi am convingerea că poporul român va rămâne unit în apărarea demnităţii şi prosperităţii României“, este mesajul lui Liviu Dragnea, publicat pe pagina sa de Facebook, la 29 de la Revoluţia din decembrie 1989. 

Liderul PSD a declarat, joi, că nu se va opune unei ordonanţe pentru amnistie şi graţiere, pentru că partidul său şi Guvernul Dăncilă vor repararea nedreptăţilor din ultimii ani, nedreptăţi făcute de procurori şi unii judecători. 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Citeste si:  Ministru Victor Negrescu ia atitudine după atacul PNL: PSD a fost, este și trebuie să rămână cel mai pro-european partid din România!
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  6. Mai este Simona Halep virgină?
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…