Dragnea, despre candidatul la prezidențiale: Nu resping nici o variantă, nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu/ Atac la doi miniștri susținuți de ALDE: Tudorel Toader și Theodor Meleșcanu

Loading...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, la Antena 3, că nu respinge varianta de candida la prezidențiale în 2019, dar a precizat că decizia se va lua după ce PSD și ALDE vor ajunge la concluzia că trebuie să fie candidat unic.  ”Targetul este ca viitorul președinte să fie candiatul alianței PSD- ALDE. (…) Intenționez să ajungem într-un timp rezonabil că trebuie să fie un candidat unic. După momentul ăla vom stabili cine are cele mai mari șanse. Nu resping nici o variantă, nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, dar cine vom constata că are cele mai mari șanse. Domnia lui Iohannis trebuie să înceteze”, a declarat Dragnea la Sinteza Zilei.

Pe de altă parte, liderul PSD a lansat atacuri la miniștri susținuți de ALDE. Lui Tudorel Toader i-a reproșat lipsa de decizie în chestiunea Codurilor Penale, cerându-i să prezinte premierului într-o perioadă rezonabilă adoptara lor prin OUG iar lui Theodor Meleșcanu i-a reproșat că nu gestionează cum trebuie politica externă.

Citeste si:  Nemții vor AFARĂ?! Peste jumătate dintre germani vor să părăsească țara pentru o „situație politică mai stabilă”

 

 • Cât mai repede trebuie să intre în vigoare Codurile Penale. Eu cred că domnul ministru Tudorel Toader, într-o perioadă rezonabilă trebuie să le prezinte premierului să fie adoptate prin ordonanță. Bâlciul ăsta nu poate continua la nesfârșit.
 • Și eu am suficientă simpatie pentru ministrul justiției, pentru Tudorel, dar intervine un moment când nu mai poate compensa lipsa de decizie. Orice se vrea ca să se îndrepte de fapt îi profită lui Dragnea și ăștia mai fac un dosar și cu aia și cu aia încât totul e pentru el. Dar nu putem bloca reformarea sistemului. Eu sper să înțeleagă. (…)
 • Eu nu cred că politica noastră externă este gestionată cum trebuie. Orice ambasador UE merge fără jenă, fără rezervă, unii chiar cu mare tupeu, ca compania cutare să câștige licitația. Unii chair și scriu. Ambasadorii noștri trebuie să aibă și ei un mandat, ia să vedem tu ce ai făcut pentru România? Eu la congres am cerut asta public domnului Meleșcanu, să le ceară ambasadorilor să le cuantifice avantajul pentru statul român. N-am primit. Deci  nu există. Atașații comercial, la fel. Nu suntem pe persoană fizică în funcție. Minciuna asta a lui Iohannis, aberația asta dictatorială a lui, că el deține monopolul politicii externe, e neconstituțională.
 • Eu am o relație foarte bună cu premierul israelian. Amândoi avem convingerea că colaborarea dintre România și Israel poate fi mult mai sănătoasă, mult mai profundă și mult mai eficientă. Prietenie, neprietenie, în ianuarie se fac doi ani de când România nu are ambasador în Israel. Lui Iohannis i s-a trimis a treia propunere. Este o inacțiune extrem de jignitoare la adresa statului Israel. Nici la Bruxelles nu avem, în Canada. Se trimit hârtii.
 • Când este un om viu are păreri, dar măcar ai o discuție și o închizi într-o săptămână. Dar sunt doi ani. Ce cred acele guverne despre România? Nu mai vorbim de SIE, pe lângă astea sunt glume. Cam asta e stilul lui Iohannis, stil de blocaj. În schimb, când primtește comandă de la statul parlale, iese, urlă, pârăște, minte. Iohannis se joacă cu lopățica și găletușa în politica externă. Eu pe Meleșcanu îl respect, dar aici trebuie să fie mult mai vioi.  Dumneavoastră știți ce face pe la Consiliul European, ce angajamente își ia în numele României? Cam aici suntem pe zona de politică exernă, suntem praf. Are efecte asupra României? Are.
Citeste si:  Vezi ce vedete vor cânta la Zilele orașului Mioveni! - Argeș Știri

Citește și

Liviu Dragnea, la Antena 3: Acum la DNA sunt abuzuri mai mari decât înainte. Cu avocații de față, urlă, iau de piept suspecții/ Iohannis este o păpușă. Cel mai influent în această grupare este Pahonțu/ Către Gâdea și Badea: Niciodată PSD-ul și ALDE nu o să putem să vă mulțumim pentru ce ați făcut în acești doi ani de zile/ Continuă războiul cu multinaționalele și cu ”molecula de gaz”

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

 1. Home page
 2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
 3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
 4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
 5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
 6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
 7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
 8. Mai este Simona Halep virgină?