Dosar Colectiv. Chirieac: Crimă politică. Întrebarea fundamentală este…

Loading...

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, în direct, la România TV, experimentele realizate de jurnalistul Răzvan Savaliuc cu privire la tragedia din Colectiv. 

Luju.ro a descoperit în urma experimentelor realizate de Răzvan Savaliuc faptul că buretele N2138 de pe stâlpii și pereții Clubului Colectiv nu întreține focul, ci se descompune și se topește ca smoala. 

Bogdan Chirieac este de părere că în cazul tragediei din Colectiv este vorba despre o crimă politică și are o întrebare fundamentală, la trei ani de la eveniment.

”Domnul Răzvan Savaliuc, cu testele pe care le-a făcut, a desfășurat, la trei ani după Colectiv, singura anchetă autentică de până acum. În rest, eu nu știu ce judecă onorabilul judecător, onorabila instanță, căci nu este nimic din ce s-a spus acolo.  La Colectiv nu există nicio explicație fizico-chimică prin care să avem siguranța că a fost un accident. Dar eu cred cu putere, tot fără să am dovezi, că la Colectiv a fost o crimă politică, în opinia mea, care nu a fost executată de români și a scăpat din mână, dar substratul politic a rămas foarte bun. Nu există decât în domeniul militar substanță care să poată ardă cu 42 de metri pe secundă și să degaje 2000 de grade în câteva secunde, după care să se stingă de la sine. Răzvan Savaliuc a dovedit ceea ce mulți dintre noi vedeam și nu înțelegeam. Întrebarea fundamentală la trei ani de la Colectiv este următoarea: A fost crimă cu premeditare sau a fost accident?”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

Citeste si:  Dragnea: „Unul din obiectivele uriaşe este ca două autostrăzi să plece din Bucureşti şi să ajungă deja în vest”

Vezi și: Dosarul Colectiv. Luju.ro: Incendiul nu putea fi declanşat de artificii

Experimentele realizate de Răzvan Savaliuc le poți urmări AICI.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  8. Mai este Simona Halep virgină?