Dosar Colectiv. Chirieac: Crimă politică. Întrebarea fundamentală este…

Loading...

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, în direct, la România TV, experimentele realizate de jurnalistul Răzvan Savaliuc cu privire la tragedia din Colectiv. 

Luju.ro a descoperit în urma experimentelor realizate de Răzvan Savaliuc faptul că buretele N2138 de pe stâlpii și pereții Clubului Colectiv nu întreține focul, ci se descompune și se topește ca smoala. 

Bogdan Chirieac este de părere că în cazul tragediei din Colectiv este vorba despre o crimă politică și are o întrebare fundamentală, la trei ani de la eveniment.

”Domnul Răzvan Savaliuc, cu testele pe care le-a făcut, a desfășurat, la trei ani după Colectiv, singura anchetă autentică de până acum. În rest, eu nu știu ce judecă onorabilul judecător, onorabila instanță, căci nu este nimic din ce s-a spus acolo.  La Colectiv nu există nicio explicație fizico-chimică prin care să avem siguranța că a fost un accident. Dar eu cred cu putere, tot fără să am dovezi, că la Colectiv a fost o crimă politică, în opinia mea, care nu a fost executată de români și a scăpat din mână, dar substratul politic a rămas foarte bun. Nu există decât în domeniul militar substanță care să poată ardă cu 42 de metri pe secundă și să degaje 2000 de grade în câteva secunde, după care să se stingă de la sine. Răzvan Savaliuc a dovedit ceea ce mulți dintre noi vedeam și nu înțelegeam. Întrebarea fundamentală la trei ani de la Colectiv este următoarea: A fost crimă cu premeditare sau a fost accident?”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Cu ce se ocupa What’s UP înainte să devină un artist cunoscut. Nu îi este rușine să recunoască; Ce alte celebrități, în afară de Kim Kardashian, au urmat studii juridice; Lady Gaga, Dwayne Johnson și Michelle Obama, pe lista celor mai influenți 100 de oameni din lume

Vezi și: Dosarul Colectiv. Luju.ro: Incendiul nu putea fi declanşat de artificii

Experimentele realizate de Răzvan Savaliuc le poți urmări AICI.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Multumesc Klaus Iohannis pentru cadoul de 19 miliarde de euro
  7. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.
  8. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO