Dorel Coica revine în lupta politică

Loading...

Dorel Coica revine în lupta politică 1

Fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a anunțat că va reveni în lupta pentru Primărie dar cu o singură condiție. Și anume ca primarul să fie ales în două tururi de scrutin. Acesta a mai precizat că va face aliență cu orice partid politic la nivel de Satu Mare.

Românii din Satu Mare, dezbinați
Actualmente președinte al Filialei Satu Mare a Partidului Pro România, înființat și prezidat de Victor Ponta, fostul primar, Dorel Coica, a afirmat ieri, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și secretarul PRO Româia, Florin Gavriș, că se va înrola în lupta pentru ocuparea postului de primar numai dacă vor fi două tuturi de scrutin.

În cazul în care nu vor fi două tururi, Coica a afirmat că nu va participa precizând că, din cauza faptului că românii din Satu Mare sunt dezbinați, în acest caz urmând să câștige alegerile tot candidatul UDMR.
Tot cu aceeași ocazie, Coica a afirmat că în cazul alegerilor locale este posibil ca PRO România să facă alianțe cu oricare dintre partidele românești.

Citeste si:  Dăncilă, în Parlament: Adresez preşedintelui Iohannis un mesaj de pace politică, avem datoria de a coopera

La nivel național
În ceea ce privește alegerile europarlamentare, Dorel Coica a precizat că își dorește ca, la nivel de județul Satu Mare, PRO România să obțină un scor de minim 5%.

Referitor la alegerile la nivel național, Dorel Coica spune că Victor Ponta este președintele ideal pentru PRO România, și că vicepreședintele Sorin Câmpeanu ar putea fi candidatul PRO România la prezidențiale, care l-ar bate și pe Iohannis la alegeri.

Partid “în creștere” la Satu Mare
Secretarul general al PRO România Satu Mare, Florin Gavriș, a arătat că, atât la nivelul municipiului, unde sunt deja peste 50 de mebri, cât și la nivelul județului, partidul crește, se dezvoltă, iar politica va fi una de centru stânga, având o atitudine PRO față de dezvoltarea României.

Atât Gavriș, cât și Coica au anunțat că partidul este deschis pentru toți oamenii de valoare din județ, care nu au probleme cu justiția și în special tineri.

Citeste si:  Ponta: Dragnea ori va candida la prezidențiale, ori va ajunge la pușcărie
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!