Donald Trump, discurs înflăcărat împotriva divizării: A-i vota pe republicani înseamnă a respinge politica furiei, haosul și distrugerea promovate de democrați!

Loading...

Președintele american Donald Trump a făcut apel la respingerea furiei și divizării, la finalul unui discursul înflăcărat care a durat o oră și în timpul căruia a făcut totul pentru a alimenta ceea ce cerea să fie combătut, relatează vineri AFP, potrivit Agerpres.

În Southaven, statul Mississippi, președintele american îi înflăcărează, ca un adevărat star rock al unui gen singular, pe cei circa 10.000 de oameni care au venit special pentru a-l vedea în carne și oase. 

ImunoMedica

Cu o lună înainte de alegerile parlamentare din 6 noiembrie, mesajul său este acela că o victorie a democraților va fi pur și simplu un dezastru pentru SUA. Ei „vor cufunda țara în haos”, vor deschide ușa „bandelor nemiloase”, vor distruge economia și „vor transforma America în Venezuela”. 

Aceste atenționări apocaliptice sunt sistematic urmate de ovații ale mulțimii – formată aproape în totalitate din albi – veniți să-i soarbă cuvintele. La fiecare dintre aceste mitinguri MAGA (Make America Great Again), Donald Trump joacă aceeași partitură, iar în Mississippi publicul este fermecat. 

Citeste si:  Iohannis, sigur de un nou mandat la Cotroceni. Chirieac, ipoteză-cheie

„A-i vota pe republicani înseamnă a respinge politica furiei, haosul și distrugerea promovate de democrați și de a ne uni, ca vecini, ca cetățeni, ca americani”, a declarat Trump.

Însă, potrivit AFP, mulțimea este aici în special pentru a se hrăni din furia alimentată de Trump și din misiunea sa autoproclamată: „Salvați America de socialism, salvați America de decadență”. 

Observatori străini, la fel ca numeroși americani, mărturisesc că le vine greu să înțeleagă puterea de atracție a președintelui american care, ca o adevărată tornadă, dă totul peste cap: alianțele tradiționale din America, alături de ideea unui minim de civilitate într-un discurs public. 

Un lucru este cert: miliardarul din New York știe perfect să-și țină susținătorii cu sufletul la gură, făcând să vibreze fibra patriotică și alimentând resentimente împotriva a ceea ce ei consideră a fi un atac al stângii contra valorilor tradiționale ale Americii. 

El îi enumeră cu plăcere pe toți dușmanii desemnați ai dreptei americane, provocând de fiecare dată aceeași reacție de exultare: mondialiștii, jurnaliștii „necinstiți” producători de fake news.

Citeste si:  Teodorovici, acuzat că a plătit datoria externă din fonduri europene: Este amuzant şi aberant să vezi cum măsuri luate cu acordul Comisiei Europene sunt prezentate drept minciuni sau bombe
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.