Donald Trump acuză presa că se folosește de cazul bombelor artizanale în scop politic împotriva sa

Loading...

Președintele SUA, Donald Trump, a acuzat presa americană că se folosește de cazul bombelor artizanale trimise unor oponenți ai săi pentru a marca puncte politice împotriva sa, informează site-ul agenției Reuters preluat de mediafax.

Trump a declarat, vineri, la un miting electoral în Charlotte, Carolina de Nord, că violența politică nu trebuie tolerată și că va face tot ceea ce poate pentru a o stopa.

„Violența politică nu trebuie să fie niciodată permisă în America și voi face tot ce-mi stă în putință pentru a o opri”, a declarat Trump la miting.

Președintele american a reluat atacurile la adresa presei și liderilor democrați, la doar câteva ore după ce un simpatizant al său, Cesar Sayoc Jr., a fost arestat în legătură cu trimiterea de dispozitive explozive unor oponenți ai președintelui.

„În ultimele ore am văzut un efort din partea mass-mediei de a folosi acțiunile sinistre ale unui individ pentru a marca puncte politice împotriva mea și a Partidului Republican”, a declarat Trump în fața susținătorilor săi.

Citeste si:  Caru’ cu vedete: Cătălin Botezatu, dezvăluiri neașteptate despre copiii săi: «Îi am cu mame diferite» ; Hailet Baldwing și Justin Bieber s-au căsătorit!; Ce s-a ales de Consuelo, una dintre fostele sotii ale lui Adrian Mutu

Mai mulți participanți la mitingul din Carolina de Nord au scandat împotriva CNN, un post frecvent criticat de liderul de la Casa Albă.

„Și joacă un rol major în ceea ce privește tonul”, a continuat Trump după scandările împotriva CNN. „Acoperirea constant părtinitoare a mass-mediei … și atacurile negative nu duc decât la divizarea oamenilor și la subminarea dezbaterilor sănătoase”, a adăugat liderul SUA.

Cesar Sayoc Jr., 58 de ani, care are antecedente penale, este un susținător fervent al președintelui Donald Trump și a fost reținut vineri dimineață, în apropierea vehiculului său, care era acoperit cu mesaje politice pro-Trump.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.