Domnica Manole: O decizie politică de pedepsire a unui judecător care a îndrăznit să emită o hotărâre incomodă guvernării

Loading...

Magistrații Curții Supreme de Justiție au respins astăzi cererea de chemare în judecată depusă de Domnica Manole împotriva Consiliului Superior al Magistraturii și Serviciului de Informații și Securitate cu privire la restabilirea în funcția de judecătoare.

Fosta judecătoare, Domnica Manole a anunțat că nu a reușit să fie prezentă la ședința de judecată, pentru că se află la Bruxelles. Mâine, aceasta va fi prezentă la Parlamentul European, unde va avea loc un eveniment important, consacrat drepturilor omului.

Domnica Manole a declarat că va informa oficialii europeni despre ilegalitățile care se produc în justiția moldovenească.

„În calitatea mea de participant la evenimentul de mâine, voi informa oficialii europeni despre atacul continuu asupra indepedenței justitiei, un exemplu elocvent, fiind, din pacate, propriul meu caz.”

Aceasta a mai menționat că a așteptat pronunțarea deciziei în dosarul în care figurează, însă nu poate comenta mai detaliat calitatea deciziei pe care au luat-o magistrații.

„Nu pot da un comentariu desfășurat cu privire la calitatea deciziei, pentru că nu am văzut-o încă, dar dispozitivul pronunțat, m-a convins definitiv, atât pe mine cât și pe oficialii europeni, care poate încă au așteptat comentariul.”

Citeste si:  Îndemnul lui Dragnea - Monitorul de Botoșani

În așa mod s-au răzbunat cei care slujesc guvernarea, este o decizie politică, pentru că un judecător a îndrăznit să emită o hotărâre care nu i-a convenit guvernării, spune Domnica Manole.

Într-un comentariu pentru Jurnal.md fosta judecătoare a afirmat că dreptatea se va face doar la CEDO.

„Asta au înțeles și europenii, și cetățenii RM. Sunt sigură ca lumină se va face doar la curtea europeană, însă până atunci, trebuie să ne învățăm să ripostam semnalelor trimise de această guvernare.” a conchis Domnica Manole.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  5. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  6. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene