Doliu în politica românească

Loading...

Fostul senator PRM, avocatul braşovean Nicolae Iorga, a încetat din viaţă, răpus fulgerător de o boală nemiloasă. „Filiala Brașov a PRM este înmărmurită după vestea care a căzut pe neașteptate peste noi. Sîntem profund îndurerați și transmitem familiei comapsiune și sincere condoleanțe”, transmite președintele filialei jduețene, Vasea Carchelan, a anunțat monitorulexpres.ro.

A fost membru PRM din 1992

Nicolae-Marian Iorga (n. 9 august 1946) a fost membru PRM din ’92 şi şeful peremiştilor braşoveni, aproape un deceniu, din 1995. A fost consilier judeţean PRM între 1996 şi 2000. A fost senator în legislaturile 2000-2004 și 2004-2008, ales în județul Brașov pe listele partidului PRM.

În legislatura 2000-2004, Nicolae-Marian Iorga a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Cuba și Canada. În legislatura 2004-2008, Nicolae-Marian Iorga a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Marele Ducat de Luxemburg, Republica Africa de Sud, Republica Filipine, Republica Armenia și Republica Arabă Egipt.

Doliu în politica românească 1

Nicolae Marian Iorga


Nu le rata când apar la cinema! Care sunt cele mai așteptate filme din 2019. Revin pe marele ecran regizori precum Quentin Tarantino, Martin Scorsese, James Cameron sau frații Russo

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator