DOLIU în politica românească. Primarul a MURIT chiar de SĂRBĂTORI. Era cunoscut de o ȚARĂ ÎNTREAGĂ

Loading...

„Am primit vestea azi dimineațã și ne-a șocat pe toți. Știam cã e bolnav, dar nu atât de grav. Practic, a plecat pe 20 noiembrie și știam cã se interneazã la spital. De atunci nu l-am mai vãzut. Am înțeles cã avea o problemã la prostatã, la un moment dat ni s-a spus cã a fost operat la rinichi.

Oricum nu mai conteazã, fiindcã de acum de dumnealui nu putem vorbi decât la timpul trecut. Dumnezeu sã-l odihneascã!”, a declarat Edi Moraru, contabilul comunei, potrivit vremeanoua.ro.

Viceprimarul Constantin Butnaru este foarte afectat de moartea colegului sãu

„Am fãcut echipã bunã cu dumnealui la primãrie. Îmi pare rãu sã aud acum cã Vasile nu mai este printre noi. Nu pot sã vã spun foarte multe despre ce s-a întâmplat în ultima perioadã, pentru cã familia lui a fost foarte discretã. Știu cã a fost internat într-un spital din București, apoi a fost transferat la Spitalul CFR din Iași.

Citeste si:  Moscova acuză Kievul că folosește Biserica Ortodoxă din Ucraina în scopuri politice

Avea un bãiat la Iași și se pare cã la acesta acâșã a murit. Nu știu foarte multe despre unde va fi înmormântat, dar vom află de la familie toate detaliile și vã vom ține la curent. Dumnezeu sã-l odihneascã, cã a fost un om de echilibru, sufletist și care a știut sã gestioneze și că viceprimar în timpul evenimentelor de la Chevron, și dupã, tensiunile existente în comunã”, a declarat Constantin Butnaru, viceprimarul comunei Pungești, scrie cancan.ro.

Primarul comunei Pungești va fi înmormântat la Iași, potrivit apropiaților săi. Înmormântarea va avea loc miercuri, 26 decembrie. Pentru pungestenii care doresc să își conducă primarul pe ultimul drum vor fi puse la dispoziție două microbuze. Informațiile privind plecarea din comună vor fi prezentate ulterior, ora înmormântării nefiind stabilită în acest moment.

SENZATIE! Primele imagini cu Elena Udrea, după eliberarea din Costa Rica

DOLIU în politica românească. Primarul a MURIT chiar de SĂRBĂTORI. Era cunoscut de o ȚARĂ ÎNTREAGĂ 2 DOLIU în politica românească. Primarul a MURIT chiar de SĂRBĂTORI. Era cunoscut de o ȚARĂ ÎNTREAGĂ 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. De ce poartă Nina colanţi?