DOLIU în politica internațională: Un adversar al lui Tony Blair a murit răpus de o boală necruțătoare

Loading...

Paddy Ashdown, fost politician britanic, soldat şi diplomat, a murit după o scurtă boală, a anunţat Partidul Liberal Democrat sâmbătă, la vârsta de 77 de ani, relatează Reuters, relatează Agerpres.

Ashdown i-a condus pe liberal-democraţi timp de 11 ani din 1988, transformându-i într-o forţă în politica britanică care să conteste dominaţia conservatorilor, partidul lui Winston Churchill şi Margaret Thatcher, şi a laburiştilor, formaţiunea lui Tony Blair şi Jeremy Corbyn.

Citește și: Donal Trump s-a RĂZGÂNDIT după retragerea trupelor SUA din Siria: ISIS nu e total învinsă

Un fost membru al unei unităţi de comando al Marinei britanice, el a intrat în parlament în 1983 şi a fost ales lider al liberal-democraţilor cinci ani mai târziu. Ulterior el a deţinut alte roluri, precum Înalt comisar pentru Bosnia-Herţegovina.

„Cu mare tristeţe anunţăm că Paddy Ashdown a murit mai devreme în această seară după o scurtă boală”, a anunţat partidul pe Twitter.

„Lui i se va duce foarte tare lipsa de către toţi liberal-democraţii ca drag prieten şi coleg, şi ne vom aduce aminte de el ca de cineva care şi-a adus o contribuţie incomensurabilă la promovarea cauzei liberalismului”, a adăugat el.

Citeste si:  ​Caru' cu vedete: ​Blake Lively e însărcinată a treia oară. Primele fotografii cu burtica de pe covorul roşu; Andreea Marin s-a logodit? A primit un inel identic cu cel pe care-l poartă Kate Middleton
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?