Dezvăluirea care cutremură scena politică! Cărui site de știri a dat bani Guvernul Dăncilă pentru articole

Loading...

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi răspunde fostului ministru pentru afaceri europene, Victor Negrescu, care a declarat, la Digi24, că semnarea contracului cu publicaţia „Politico” nu a avut loc în timpul mandatului său.

„Discuţiile au demarat şi au fost finalizate în perioada ministrului delegat Victor Negrescu, sub coordonarea sa strictă. Ca ministru delegat a coordonat strâns, a trasat orientări şi a luat decizii pe toate aspectele legate de pregătirea Preşedinţiei, inclusiv în ceea ce priveşte demararea şi aprobarea deciziei politice privind parteneriatele media”, se arată în comunicatul MAE transmis la solicitarea Digi24.

Răspunsul integral al Ministerul Afacerilor Externe:

„Este o practică generalizată la Bruxelles şi în alte capitale, ca statele membre care deţin Preşedinţia Consiliului UE să încheie parteneriate de promovare a priorităţilor cu media şi think-tank-urile de specialitate.

Parteneriatele au ca obiectiv multiplicarea mesajelor către un public cât mai larg, utilizând infrastructura de care dispun marile publicaţii europene cu audienţă largă, în toate Statele Membre.

Citeste si:  Utile: Postul intermitent: slăbirea preferată de vedete; Google o va face și pe asta! Cum va putea să identifice cancerul de sân metastatic cu o precizie de 99%; Ce este infarctul miocardic și care sunt simptomele

Orice Preşedinţie utilizează aceste parteneriate pentru a informa mai bine publicul asupra activităţii desfăşurate, promovarea Preşedinţiei şi capitalizarea de imagine pozitivă implicând utilizarea unor instrumente adiţionale, de care nu dispune în activitatea sa curentă.  

Contractele de promovare includ, pe lângă articole de promovare şi prezentare a principalelor priorităţi sectoriale, şi mai multe evenimente (conferinţe, seminarii etc.) organizate în comun, axate, de asemenea, pe dosarele de interes.

Aceste aspecte sunt uşor identificabile în cadrul publicaţiilor sau evenimentelor respective.

De menţionat, că toate aceste parteneriate se încheie cu respectarea independenţei editoriale a acestor publicaţii, care sunt extrem de exigente în această privinţă. De altfel, publicaţiile marchează conţinutul sponsorizat al unui articol, care, în acest caz, poate prezenta numai informaţii legate de context, viziunea generală a unei Preşedinţii, priorităţi, refuzând să promoveze în mod distinct orice personalitate naţională sau aspecte care nu sunt în linie cu politica lor editorială.

 

În ceea ce priveşte contractele încheiate cu media din Bruxelles, acestea au fost făcute cu respectarea prevederilor legale, prin selecţie de ofertă.

Citeste si:  Misterul din jurul operației Andreei Bălan. Tatăl vedetei: «De la spital nu au vrut să-mi dea nici o informație»

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos