Descoperiți. Război total pentru putere. Rețea-bombă reactivată

Loading...

Este război total în politica din România, iar arsenalul pus în joc până acum, valize, dosare, citări la parchete și amenințări, este doar începutul. Bombele abia acum încep să explodeze.

Citiți și: Descoperiți. Florian Coldea, „misiune specială” peste hotare. Legătura cu Soros

„Eu dacă aș fi în situația lui Traian Băsescu, mi-aș da demisia!”
 
Asta spunea Klaus Iohannis despre Președintele Traian Băsescu atunci când au apărut înregistrările cu fratele său și fiul lui Bercea Mondial iar DNA a anunțat că i-a deschis dosar penal.

La 4 ani distanță, președintele Iohannis este la un pas de a ajunge într-o situație similară. Soția sa este citată la Parchetul General în dosarul casei demonstrate în instanță că a fost obținută cu acte false, dosar în care, dacă nu este îngropat de Augustin Lazăr, Carmen Iohannis nu poate avea altă calitate decât cea de inculpat.

La fel și Klaus Iohannis, dar abia după ce nu va mai fi Președinte. Un dosar care a tot fost plimbat între parchete din momentul în care jurnaliștii de la Lumea Justiției au făcut plângerea și de care și-a amintit brusc Augustin Lazăr fix când ministrul Justiției a anunțat că va ține o conferință în care va spune dacă cere sau nu revocarea sa.

Citeste si:  Liderul PMP Eugen Tomac, scrisoare deschisă către vicepremierul Italiei Matteo Salvini: Recentele modificări ale Codului Rutier sunt profund discriminatorii şi îngrădesc libera circulaţie a cetăţenilor europeni; o politică profund greşită

Citiți și: Descoperiți. Informațiile din SUA care au panicat sistemul în România

Cum declanșarea procedurii de revocare nu a fost o surpriză pentru nimeni, cu atât mai puțin pentru Augustin Lazăr căruia Tudorel Toader îi adusese la cunoștință intenția sa într-o discuție privată, înainte de anunțul public, în mod evident începerea urmăririi penale în dosarul în care sunt acuzați Președintele și soția sa a fost un avertisment din partea lui Lazăr: vezi că e groasă, ai nevoie de un om de încredere aici!

Și, ca lucrurile să fie și mai clare, dosarul a ajuns la procurorul Cristian Lazăr, cel a cărui ordonanță de clasare pentru un alt dosar al Președintelui a ajuns la Cotroceni în mapa de candidat a lui Augustin Lazăr și pe baza căreia Iohannis l-a numit Procuror General al României. ă>

Toate detaliile, în materialul prezentat în exclusivitate de Andreea Sava, sâmbătă, la „Descoperiți”:

Citiți și: Descoperiți. Informațiile din SUA care au panicat sistemul în România

Citeste si:  Iohannis: Cererea de revocare a procurorului general, complet neadecvata - Politica - Ziarul BURSA
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Mai este Simona Halep virgină?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.
  8. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE