Descoperiți. Informațiile din SUA care au panicat sistemul în România

Loading...

Alegerile legislative parțiale de pe 6 noiembrie din SUA au stârnit interes uriaș și controverse nu doar în Statele Unite, ci peste tot în lume, inclusiv în România. Trump este un președinte care provoacă emoții puternice așa că tot ce ține de el este și urmărit cu mare interes.

În România, dintr-un motiv care ne scapă, presa, în proporție covârșitoare, a ținut să titreze că Trump a eșuat lamentabil fiindcă republicanii au pierdut majoritatea în Camera Reprezentanților. Nu ne dăm seama dacă la mijloc a fost ticăloșie sau pur și simplu lipsă de cunoștințe privind istoria voturilor din Statele Unite și a modului de organizare al acestei democrații, cert este că votul a fost, din contra, un succes pentru Donald Trump.

Așa cum titra Deutsche Welle, referendumul anti-Trump a picat și America a rămas albastră. De ce spune asta Deutsche Welle? Fiindcă poporul american are o tradiție în a regla balanța de putere și a lăsa președintele în funcție fără control asupra Congresului la mijloc de mandat. Pe când, de data asta, chiar dacă republicanii lui Trump au pierdut controlul asupra camerei inferioare a Congresului, Camera Reprezentanților adică, în Senat nu doar că au obținut majoritate ci chiar și-au consolidat-o!

Citeste si:  DOLIU în politica românească. Primarul a MURIT chiar de SĂRBĂTORI. Era cunoscut de o ȚARĂ ÎNTREAGĂ

Așa cum Trump însuși a scris triumfalist pe Twitter, aproape imediat ce lucrurile au devenit clare, nu s-a întâmplat decât de 5 ori!!! în ultimii 105 ani ca un preşedinte ales să câştige locuri în Senat, la alegerile din mijlocul mandatului.

Iar cine nu-l crede pe Trump poate să consulte datele New York Times, publicație anti-Trump, în acționariatul căreia se află chiar George Soros, dușmanul recunoscut al președintelui american.

Toate detaliile, în materialul prezentat în exclusivitate de Andreea Sava, sâmbătă, la „Descoperiți”:

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube