Deputat PSD, amenințat cu moartea în secția de poliție! Cum răspunde Petre Florin Manole la valul de critici

Loading...

Deputatul PSD Petre Florin Manole a reacționat luni, printr-un mesaj, la criticile venite din partea oamenilor care l-au criticat la postarea în care a anunțat că a fost amenințat cu moartea în secția 1 de Poliție din Capitală.

„Am citit cu atenție toate mesajele publice și private pe care le-am primit ca urmare a ultimei mele postari. Vă asigur că le-am înțeles. Mulți dintre cei care urmăriți activitatea mea politică știți că toate proiectele și inițiativele mele, din acest mandat de parlamentar, au urmărit o idee fundamentală: punerea pe agenda publică și agenda politică a situațiilor/problemelor/spețelor/cazurilor care țin de problematica drepturilor omului.

S-a AFLAT! Cine va ÎMPĂRȚI, de fapt, cele 10 milioane de euro din Fondul Suveran de investiții locale

Orice exercitiu de transparență și de critică constructivă ne va ajuta pe toți să înțelegem cât de mult contează să nu renunți la valorile în care crezi. Din acest motiv, voi continua cu și mai multă determinare să susțin, cu toate resursele mele, o agendă de drepturile omului în Parlamentul României”, a scris Petre Florin Manole, pe Facebook.

Citeste si:  Mihai Fifor: Există susţinerea politică pentru a aloca 2% PIB pentru Apărare, până în 2026 - NewMoney

Deputatul PSD a povestit că a mers la poliție fiind chemat de o rudă care fusese lovită şi ameninţată, el spunând că nu există probe audio-video din secţie şi că se va adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru remedierea situaţiei, iar concluzia sa este că „încrederea cetăţeanului în instituţii este o lozincă ridicolă dacă ajungi să fii ameninţat în secţia de poliţie”.

Postarea sa a strâns sute de comentarii, iar oamenii i-au spus că aceasta este consecinţa politicii PSD, partid din care face parte, de a favoriza infractori.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  6. Mai este Simona Halep virgină?
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…