Deputat britanic: Timmermans să nu se implice în politica statelor estice

Loading...

Deputat britanic: Timmermans să nu se implice în politica statelor estice 1

Birocrații europeni, inclusiv prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ar trebui să nu mai intervină în afacerile interne ale țărilor din Europa de Est, este opinia deputatului conservator britanic Daniel Kawczynski, primul membru al Camerei Comunelor născut în Polonia. Asemenea atitudini nu vor face decât să îndepărteze țări precum Polonia, Ungaria și nu numai de Bruxelles.

Kawczynski a facut o paralelă între protestele din Ungaria și cele care au loc acum în Franța, dar și cele care s-au desfășurat în Germania în acest an. ”Aceste demonstrații reflectă o funcționare normala a democrației, așa cum este cazul în Franta și Germania, unde UE nu intervine, pentru că știe că ar nu ar fi bine privită la Paris sau Bertlin”. ”Varșovia și Budapesta continuă să se îndepărteze de UE și din cauza acestor nesănătoase și nedemocratice imixtiuni”, a spus deputatul, citat de Express.co.uk.

Remarcile deputatului britanic vin după o săptămână în care Timmermas și Guy Verhofstadt, liderul Alianței Democraților și Liberalilor pentru Europa, l-au criticat pe premierul ungar Viktor Orban aflat sub presiunea protestatarilor și rivalilor politici, dupa adoptarea unor legi privind piața muncii și contenciosul administrativ. Premierul Orban și liderii partidului Fidesz au declarat că protestele au fost puse la cale de ”infractori” și de ”rețeaua Soros” din Ungaria.

Citeste si:  Un deputat PSD a relatat pe Facebook că a fost ameninţat de trei bărbaţi chiar în Secţia de Poliţie 1 şi îi cere măsuri lui Carmen Dan / Internauţii i-au scris că politica PSD de favorizare a infractorilor e de vină / Reacţia Poliţiei Capitalei

În același timp, președintele Poloniei a promulgat o lege care le permite mai multor judecători de la Curtea Supremă să-și continue mandatul, după ce inițial fuseseră scoși la pensie. Președintele Andrez Duda s-a supus unei decizii a Curții Europene de Justiție în favoarea judecătorilor, pe care regimul de la Vrașovia îi vrea scoși din sistem din cauză că au colaborat cu fostul regim comunist.

”Interferența venită din partea unor membri ai elitei nealese prin vot popular de la Bruxelles, precum Timmermans, este tot mai intensă. UE se implică tot mai mult în afacerile interne ale unor state suverane”, a spus deputatul Kawczynski. ”Marșul celor 10.000 de oameni din Ungaria este unul relativ redus. În Europa au fost văzute demonstrații cu milioane de participanți împotriva guvernelor, în diferite momente istorice, ceea ce poate fi un indiciu că ceva este grav”.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…