Declinul PSD este evident. Ultimul sondaj i-a băgat în şedinţă pe greii partidului. CIFRE NEGRE ŞI PENTRU PNL. News alert politic

Loading...

Centrul de Sociologie Urbana și Regională (CURS) a dat publicității cel mai nou sondaj – de tip Omnibus, realizat în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie pe un eșantion național de1067 de persoane la domiciliul respondenților, scrie stiripesurse.ro.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD ar obține 33 de procente. În aprilie, PSD era la 39%, în iunie la 37%, în septembrie tot la 37%. Social-democrații sunt urmați de PNL, cu 20%, ALDE și Pro România cu câte 9% și USR cu 7%. UDMR se menține la 6%, iar PMP atinge pragul electoral de 5 procente. Surpriza vine din partea UNPR, condus de Gabriel Oprea, care se revigorează și Partidul Realitatea format în jurul Realitatea TV, care intră în clasament.

ALDE staționează la 9% și se consolidează. Dacă în cercetările de tip Omnibus din mai și iunie partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu era cotat cu 8%, în septembrie s-a atins cota de 9 la sută, pe care o păstrează și acum, se arată în analiza făcută de stiripesurse.ro.

Citeste si:  USR și-a comandat un sondaj de Moș Nicolae în care crește ca-n povești

Aceeași analiză atrată că principalul beneficiar al problemelor care macină PSD este

Pro România, formațiune înființată și condusă de fostul lider social-democrat, Victor Ponta. Dacă în aprilie, partidul abia înființat era cotat cu doar 3%, în iunie a atins pragul de 5% pentru ca în septembrie să urce la 6%. În acest moment a ajuns la 9%.

Un caz aparte îl reprezintă partidul lui Dacian Cioloș, Mișcarea România Împreună, care deși nu era și nu este înființat a intrat în clasament și este cotat cu 5%. Acum partidul lui Cioloș se numește PLUS (Partidul Libertății, Unității și Solidarității).

Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievați. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3%, cu datele ponderate în funcție de vârstă, la un nivel de încredere de 95%.

Citeste si:  Cătălin Rădulescu: Homosexualitatea e o boală și trebuie tratată ca atare. Eu voi ieși bucuros din politică dacă se va ajunge la legalizarea căsătoriilor gay

Carmen Iohannis, IN FUSTA SCURTA la biserica! Imaginile facute DIMINEATA

Declinul PSD este evident. Ultimul sondaj i-a băgat în şedinţă pe greii partidului. CIFRE NEGRE ŞI PENTRU PNL. News alert politic 2 Declinul PSD este evident. Ultimul sondaj i-a băgat în şedinţă pe greii partidului. CIFRE NEGRE ŞI PENTRU PNL. News alert politic 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  6. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  7. Inregistrarea cu procurorul Dragomir INCA PROCUROR la Parchetul Tribunalului Constanta
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis