Declarație: Partidul ȘOR va concura la parlamentare, în pofida deciziei politice a CEC

Loading...

Partidul Politic ȘOR califică drept politică și nefondată decizia de joi, 3 ianuarie, a Comisiei Electorale Centrale prin care a fost refuzată înregistrarea candidaților săi în circumscripția națională. Mai mult, într-o declarație difuzată presei, formațiunea sugerează că în spatele acestei decizii ar sta Partidul Socialiștilor. Partidul ȘOR dă însă asigurări că va merge „până în pânzele albe” pentru a concura în această campanie electorală, pentru a învinge la alegeri și a-și realiza programul său de dezvoltare a Republicii Moldova.

Partidul ȘOR califică decizia CEC-ului drept o nouă provocare politică împotriva sa. „Împotriva Partidului Politic „ȘOR” a fost organizată astăzi o nouă provocare politică. CEC, invocând motive inventate, refuză să înregistreze lista de candidați ai Partidului „ȘOR” în circumscripția națională, pentru participare la alegerile parlamentare din 2019”, se arată în declarația formațiunii.

În acest context, Partidul ȘOR amintește că acesta nu este primul caz de acest fel: în 2016 a fost exclusă din campania pentru prezidențiale candidata sa la funcția de președinte – Inna Popenco, iar în 2018, candidata la funcția de primar de Chișinău – Reghina Apostolova.

Citeste si:  Cutremur pe scena politică - Tăriceanu pregăteşte ieşirea ALDE de la guvernare / SURSE

În acest context, Partidul ȘOR subliniază că toate actele depuse la CEC au fost corecte și verificate. Problema însă nu constă în calitatea actelor, dar este una politică, menționează Partidul ȘOR, sugerând că este vorba, în primul rând, de Partidul Socialiștilor.

„Noi înțelegem că cineva este îngrijorat de creșterea popularității noastre și a încrederii din partea cetățenilor. Ne dăm bine seama că vechii politicienii, care le stau deja în gât cetățenilor, care nu sunt în stare să realizeze lucruri concrete, sunt gata pentru orice doar pentru a-și păstra funcțiile ca să poată continua să prostească oamenii. De asemenea, înțelegem că suntem concurenți serioși ai Partidului Socialiștilor, care încearcă în mod isteric să-i influențeze pe membrii CEC”.

Cu toate acestea, Partidul ȘOR susține că va depune toate eforturile și demersurile necesare pentru a fi înregistrat în campania electorală. “Vom îndeplini toate cerințele, inclusiv pe cele suplimentare, inventate de membrii CEC, astfel încât să nu mai existe nici cel mai mic motiv pentru a ne fi refuzată înregistrarea. Obligatoriu, în pofida tuturor încercărilor neprietenilor noștri, vom participa în cursa electorală din 2019 și vom învinge!”, dă asigurări Partidul ȘOR, menționând că este susținut de popor și că vrea să implementeze în practică programul său de dezvoltare a Republicii Moldova.

Citeste si:  PSD a intrat, oficial, în ClubulCiumaţilor din Europa

„Pentru că suntem susținuți de popor – sute de mii de simpli cetățeni, care ne binecuvântează în această luptă. Pentru că avem multe planuri de viitor pentru renașterea Republicii Moldova”, se menționează la finalul declarației Partidului ȘOR.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. De ce poartă Nina colanţi?