Declarație explozivă în plin scandal politic. Ce i se pregătește lui Iohannis după ce a refuzat remanierea și numirea de miniștri

Loading...

Călin Popescu-Tăriceanu susține că, după ce Klaus Iohannis a refuzat două remanieri și două propuneri de numire în funcție a unor miniștri, se poate face, în mod cert, o sesizare la Curtea Constituțională, dar nu vrea să anticipeze ce va face premierul Viorica Dăncilă.

„Acest drept de refuz i-a fost făcut cadou în 2008 de Curtea Constituțională printr-o extensie la Constituție. Se prevalează de această decizie a Curții. Nu știu dacă ea e motivată. Un refuz în mod normal, așa scria și în decizia Curții, trebuia motivat. Dacă domnul Klaus Iohannis își respectă prerogativele Constituționale, treaba e în regulă. Dacă nu le respectă, în ceea ce privește nominalizările făcute de prim-ministru și decretele de numire, atunci se poate face în mod cert o sesizare la Curtea Constituțională. Dar eu nu vreau să anticipez că vom face o sesizare pentru că nu știu ce va face premierul Viorica Dăncilă. N-am apucat să vorbesc cu dânsa. Nu știu dacă a trimis propunerile sau dacă s-au hotărât. S-ar putea ca toată această chestiune să se rezolve mai repede”, a declarat Tăriceanu.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Răzvan Ciobanu, reacţie nervoasă faţă de fostul iubit; Meghan Markle, prima gafă de când a devenit ducesă; Din ce face bani Misha bani după ce s-a despărțit de Connect-R.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, că nu va semna decretele de numire în funcția de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguța Vasilescu și pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale.

Citiți și:

Prima reacție a Liei Olguța Vasilescu, după ce Klaus Iohannis i-a refuzat numirea la Ministerul Transporturilor

Ilan Laufer: „Iohannis comite un nou act de antisemitism prin respingerea mea. Voi face plângere la Consiliul Anti-Discriminare!”

 

Reacția șefului Anti-Discriminare la acuzațiile de antisemitism ale lui Ilan Laufer la adresa lui Klaus Iohannis: Sunt extrem de grave!

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  5. De ce poartă Nina colanţi?
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express