Decizia Comisiei de Disciplină în cazul Rotaru, nemulțumește scena politică din Gorj – Impact In Gorj

Loading...

După ce a fost spălat într-o anchetă mai veche politicienii sunt acum convinși că în acest ritm Rotaru va scăpa basma curată și în urma scandalului Pedichiura. Presiunea pică din nou pe umerii primarului din Târgu Jiu căruia i se cere să ia măsuri în cazul directorului de la Patrimoniu.

Decizia Comisiei de Disciplină în cazul Rotaru, nemulțumește scena politică din Gorj - Impact In Gorj 1Clasarea dosarului în care Rotaru era cercetat pentru comportament abuziv față de o angajată a creat nemulțumire în rândul consilierilor locali. Social-democratul Viorel Petcu susține că rezultatul anchetei era previzibil din moment ce Comisia are în componența subordonați și nu directori executivi. În opinia consilierului niciodată un director nu poate fi achetat de un subordonat. „Singura mișcare pe care a putut să o facă Consiliul Local a făcut-o. Am venit cu recomandări la adresa primarului. Cum să ancheteze un șef de serviciu un director executiv. Să fim serioși! Comisia de disciplină trebuie să fie formată din directori executivi ai primăriei gen Ionescu, Cristea, Grecu..etc” , a declarat consilierul local.

Citeste si:  Jurnalistul de la Le Figaro care l-a intervievat pe Ion Iliescu spune că are înregistrarea

“Să-și dea demisia”

Consilierul liberal Mihai Paraschiv nu este de acord cu viziunea colegului pesedist și susține varianta demisiei. „Cred că s-au convins și colegii mei că nu avem nicio putere să-i demitem pe Rotaru. Nu există cadru legal. Eu am fost printre primi care a spus că sper să aibă demisia înregistrată. Și acum cred că trebuie să-și dea demisia. Să știți că nu e prima data când se întâmplă aceste lucruri. S-au mai depus astfel de sesizări. Dacă cei care au acuzat nu și-au mai susținut acuzația, sunt documente scrise”, a declarat consilierul Mihai Paraschiv.

„Să-l dea afară”

Președintele PNL este covins că primarul ar trebui să ignore ultima decizia a Comisie de Disciplină. Dan Vîlceanu îi cere în continuare lui Romanescu să scape de Rotaru. „Eu sunt deputat nu vreau și nu pot să conducă primăria dar nu pot nici să tac pe subiectul Rotaru. Atâta timp cât vin angajatii de acolo și îmi spun ce se întâmplă nu pot să mă prefac ca nu există o problemă . Vom vedea dacă propunerea noastră e egală sau nu. Dar între timp nu putem să ne prefacem că nu există problema Rotaru- când una din angajatele unității pleaca din birou la toaletă și cealaltă zice : nu mă lăsați singură aici. Comisia de disciplină a zis că nu se întâmplă nimic ori nu putem să spunem că suntem de acord cu această concluzie când vedem realitatea. Eu am afirmat atunci și îmi susțin părerea : Romanescu trebuie să-l dea afara, dar, nu conduc eu primrăaie. Avem un primar care ia deciziile pe care le consideră cele mai bune”, a declarat președintele PNL Gorj Dan Vîlceanu.

Citeste si:  Sediu de partid, luat cu asalt și vandalizat de protestatari. Formațiuna politică pro-rusă, în vizorul manifestanților (VIDEO)
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta