Dăncilă: „Nu ştiu dacă aş semna o cerere de acuzare preşedintelui pentru înaltă trădare. Cred că trebuie făcută o analiză”

Loading...

Premierul Viorica Dăncilă a declarat în emisiune „Ediție Specială” de la Antena 3, că nu ştie dacă ar semna o cerere de acuzare a preşedintelui de înaltă trădare, amintind că a trecut printr-o astfel de experienţă, şi a apreciat că este necesară o analiză.

„Nu ştiu dacă aş semna această cerere, înalta trădare pentru preşedinte şi spun asta pentru că eu  însămi am avut o acuzaţie de înaltă trădare pe o relaţie cu un partener strategic important, relaţia cu Israelul, şi ştiu cât de neplăcut a fost pentru mine în acele momente, cât de neplăcut a fost să pot să le explic partenerilor strategici ce se întâmplă, neavând niciun argument în acest sens. Dar eu cred că trebuie o analiză făcută, legată de acest aspect să vedem ceea ce este în interesul României din acţiunile preşedintelui ceea ce nu este în interesul României şi cred că acest lucru trebuie aplicat fiecăruia, pentru că să-i ceri preşedintelui trebuie, să-i ceri primului ministru, să ceri liderilor politici care fac anumite afirmaţii sau care au europarlamentari care votează împotriva propriei ţări, cred că toate aceste lucruri ar trebui să fie analizate şi la un moment dat stopate într-un anumit fel pentru că toate aceste afirmaţii, toate aceste decizii care duc la prejudiciul de imagine al ţării tale sau prejudicii pentru românii, nu trebuiesc trecute cu vederea”,  a precizat Dăncilă.

Citeste si:  Reacția Comisiei Europene după revolta PSD cu privire la raportul MCV:
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet