Dăncilă: Nu mă aşteptam ca Iohannis să mă jignească

Loading...

Premierul Viorică Dăncilă şi-a manifestat, duminică, dezamăgirea faţă de nivelul ridicat al violenţei verbale din mediul politic, criticând totodată atitudinea publică a preşedintelui Klaus Iohannis.

Ea a declarat, într-un interviu la o televiziune de ştiri, că atacurile politice la care a fost supusă în ultimul an au dezamăgit-o, însă, în acelaşi timp au întărit-o.

„Nu mă aşteptam din partea preşedintelui României să jignească prim-ministrul, mai ales că este prim-ministru o femeie. Nu mă aşteptam la toate aceste lucruri, nu mă aşteptam la această violenţă verbală în ceea ce mă priveşte (…) Toate aceste atacuri m-au dezamăgit, dar în acelaşi timp m-au întărit şi m-au făcut să mă gândesc că de fapt România nu înseamnă grupul de oameni care au astfel de comportament”, a afirmat Dăncilă.

Şeful Guvernului consideră că societatea civilă şi mediul politic trebuie să dea dovadă de „mai multă maturitate”.

„Cred că ar trebui să dăm dovadă de mai multă maturitate, atât a societăţii civile, dar şi a mediului politic. De ce spun acest lucru? Au existat întotdeauna bătălii politice, au existat întotdeauna ambiţii personale, dar acum toate aceste lucruri au depăşit limita normalităţii. Dacă în anii trecuţi atacurile erau legate de anumite proiecte, de anumite realizări sau nerealizări ale guvernării, acum vedem că s-a schimbat modul de abordare, vedem violenţa verbală, chiar violenţă fizică, iar acest lucru cred că nu este normal. Democraţia nu presupune acest lucru”, a mai afirmat Dăncilă.

Citeste si:  Viorica Dăncilă a acceptat să fie alături de Klaus Iohannis la recepţia de la Cotroceni
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?