Dăncilă, întrebată dacă îl consideră pe Ludovic Orban un adversar politic: Nu m-am raportat la Ludovic Orban. Suntem foarte diferiţi

Loading...

„Nu m-am raportat la Ludovic Orban. Suntem foarte diferiţi. Am mai văzut premieri care se desemnau singuri, ca să devii premier trebuie ca partidul pe care îl conduci sau din care faci parte să câştige încrederea cetăţenilor, să creeze o majoritate. Poate vi se pare ciudat, dar nu m-am gândit la o persoană care să fie adversarul politic. Cred că adversarii politici sunt cei din partidele de opoziţie în timpul campaniei electorale, dar atâta timp cât nu suntem în campanie electorală nu mi-aş dori adversari politici, mi-aş dori oameni cu mai multă deschidere, cu mai multă afecţiune pentru ţara lor, care să se implice în proiecte importante pentru ţară. Mi-aş dori oameni care să vină cu proiecte, nu cu jigniri pentru că acest lucru arată încapacitatea lor de a găsi soluţii şi atunci cel mai uşor este să îţi jigneşti adversarul”, a declarat premierul Dăncilă, întrebată dacă îl consideră pe liderul PNL un adversar politic.

Citeste si:  Dorin Dușceac: „Aș vrea să demonstrez că politica nu este o aventură și nu trebuie să fie o aventură”

 

În ceea ce priveşte clasarea dosarului în care Orban o acuza de înaltă trădare, Dăncilă a precizat: „Nu am primit această înştiinţare, că acest dosar a fost clasat, dar în rest am văzut declaraţiile legate de acest dosar. Era un dosar care sau este un dosar nici nu ştiu cum să mă raportez la acest lucru care cred eu că a adus un deserviciu enorm României şi de multe ori”.

Ea a mai afirmat că mult timp s-a gândit dacă să-l acuze pe Orban de prejudicii de imagine aduse României şi în acelaşi timp de acuzaţii calomnioase la adresa primului ministru.

„Dar m-am gândit pe urmă că aş face ceea ce a făcut dumnealui. Dar stau şi mă gândesc: Oare asta este sau a fost prima plângere? Oare nu vor urma altele ? Pentru că atunci când vrei ca să strici imaginea cuiva, vrei tu să arăţi că politic te raportezi într-un anumit fel, aceste plângeri au devenit din ce în ce mai frecvente. Am senzaţia că s-a născut o nouă instituţie, instituţia denunţătorului, de care mulţi profită şi care cred că este una dintre cele mai dăunătoare pentru România”, a precizat prim-ministrul.

Citeste si:  Baron liberal, apropiat al lui Crin Antonescu, prăbușire după retragerea din politică
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  5. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  8. Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani!