Dan Voiculescu, mesaj cu tâlc pentru serviciile secrete și liderii politici: propune un plan în trei pași

Loading...

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, transmite un mesaj, la final de an, pentru liderii politici și pentru serviciile secrete. Voiculescu arată că România își poate reveni doar dacă în 2019 bătăliile electorale nu vor mai fi influențate de ”statul mafiot”, iar după alegeri politicienii să se apuce cu adevărat de treabă.

Citește și: SURSE – Crin Antonescu, scos din joc de Ludovic Orban: începe RĂZBOIUL în interiorul PNL

”După ce timp de zece ani, în intervalul 2004-2014, România a fost transformată în “stat mafiot” au urmat alți 4 ani în care, încet dar sigur, sistemul ocult a început să se dezintegreze.

Continuând în această direcție, la finalul anului 2019 am putea consemna revenirea la normalitate a societății românești. Cu câteva condiții:

1. Confruntarea politică – vom avea două momente electorale – să se desfășoare exclusiv cu mijloace democratice (fără “celule de criză” ale unor instituții pe Constituția le obligă la neutralitate absolută).

2. Managementul economiei naționale să evite excesele populiste și alocările bugetare clientelare (toate guvernările din ultimii 29 de ani au suferit la acest capitol). Măcar de acum înainte, după alegeri, să nu mai vină potopul.

Citeste si:  S-a împrietenit cu Netanyahu şi a discutat DESPRE FOTBAL cu regele Spaniei. Viorica Dăncilă, dezvăluiri INEDITE

3. Eliberarea mișcărilor civice de orice forme de presiune politică, economică sau dependente de finanțări obscure. În prezent, stabilitatea unei națiuni este garantată de capacitatea societății civile de a descuraja echidistant abuzurile.

Aceste trei puncte, consolidate cu asumarea concretă și coerentă a calității de membru UE și partener strategic al Statelor Unite, pot constitui premisele sănătoase ale României anului 2019.

Dacă sentimentul național – invocat de toți politicienii pe întreg parcursul anului în care am sărbătorit Centenarul – are măcar un sâmbure de adevăr, ar fi necesar să existe un acord (cel puțin tacit) asupra aspectelor enuntațe.”, arată Dan Voiculescu, pe blog.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Liderul unionist George Simion şi-a lansat oficial candidatura la Europarlamentare. De ce?
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet