Dan Voiculescu, mesaj cu tâlc pentru serviciile secrete și liderii politici: propune un plan în trei pași

Loading...

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, transmite un mesaj, la final de an, pentru liderii politici și pentru serviciile secrete. Voiculescu arată că România își poate reveni doar dacă în 2019 bătăliile electorale nu vor mai fi influențate de ”statul mafiot”, iar după alegeri politicienii să se apuce cu adevărat de treabă.

Citește și: SURSE – Crin Antonescu, scos din joc de Ludovic Orban: începe RĂZBOIUL în interiorul PNL

”După ce timp de zece ani, în intervalul 2004-2014, România a fost transformată în “stat mafiot” au urmat alți 4 ani în care, încet dar sigur, sistemul ocult a început să se dezintegreze.

Continuând în această direcție, la finalul anului 2019 am putea consemna revenirea la normalitate a societății românești. Cu câteva condiții:

1. Confruntarea politică – vom avea două momente electorale – să se desfășoare exclusiv cu mijloace democratice (fără “celule de criză” ale unor instituții pe Constituția le obligă la neutralitate absolută).

2. Managementul economiei naționale să evite excesele populiste și alocările bugetare clientelare (toate guvernările din ultimii 29 de ani au suferit la acest capitol). Măcar de acum înainte, după alegeri, să nu mai vină potopul.

Citeste si:  Dragnea: Nu am participat la nicio partidă de vânătoare unde lideri politici au discutat cu acţionari despre contracte

3. Eliberarea mișcărilor civice de orice forme de presiune politică, economică sau dependente de finanțări obscure. În prezent, stabilitatea unei națiuni este garantată de capacitatea societății civile de a descuraja echidistant abuzurile.

Aceste trei puncte, consolidate cu asumarea concretă și coerentă a calității de membru UE și partener strategic al Statelor Unite, pot constitui premisele sănătoase ale României anului 2019.

Dacă sentimentul național – invocat de toți politicienii pe întreg parcursul anului în care am sărbătorit Centenarul – are măcar un sâmbure de adevăr, ar fi necesar să existe un acord (cel puțin tacit) asupra aspectelor enuntațe.”, arată Dan Voiculescu, pe blog.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  5. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  8. Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani!