Politica

Dan Andronic TRANȘEAZĂ subiectul alegerilor prezidențiale! SURPRIZĂ MAJORĂ pe scena politică

Loading...

Marea surpriză pentru alegerile din 2019 la Președinție ar fi Dacian Cioloș, despre care jurnalistul EvZ precizează că este susținut din exterior, dar și o eventuală mișcare a lui Victor Ponta de a o atrage pe europarlamentara Corina Crețu de partea sa.

Totodată, Dan Andronic este de părere că liderul PSD, Liviu Dragnea, va candida la prezidențiale, deși nu poate explica „mecanismele prin care va ajunge mai alb și mai curat ca să aibă această posibilitate”.

„Eu cred că președintele Klaus Iohannis va candida pentru un al doilea mandat, în ciuda speculațiilor legate de atitudinea sa. Una din necunoscute este Dacian Cioloș, în care se investește mult din exterior și care reprezintă un soi de amenințare la adresa lui Iohannis. La începutul anului viitor vom vedea exact distribuția de forțe…Din partea PSD-ului, cred că va candida Liviu Dragnea”, a spus Dan Andronic, la Realitatea Tv.

„Sunt curios, dacă Victor Ponta va reuși să o atragă pe Corina Crețu în noul său partid, ceea ce ar fi o mișcare importantă din punct de vedere politic, mai ales având în vedere atitudinea agresivă a PSD-ului față de ea. Sunt curios ce se va întâmpla cu Tăriceanu, de asemenea un candidat important”, a mai precizat Andronic.


Ilan Laufer si-a aratat certificatul de nastere! SURPRIZA URIASA!

Dan Andronic TRANȘEAZĂ subiectul alegerilor prezidențiale! SURPRIZĂ MAJORĂ pe scena politică 2

Dan Andronic TRANȘEAZĂ subiectul alegerilor prezidențiale! SURPRIZĂ MAJORĂ pe scena politică 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.