Dan Andronic prezintă o IPOTEZĂ ȘOC, după anunțul lui Toader privind revocarea lui Lazăr: „A legat PSD-ul cu mâinile la spate”

Loading...

„Nu stiu daca nu cumva această propunere de revocare venită din partea ministrului Justiției acoperă o noua realitate politică, realitatea potrivit căreia PSD vrea să-l schimbe pe Toader pentru nenumărate bâlbe… A monopolizat agenda. Nici nu mai ai cum să discuți acum despre schimbarea lui Tudorel Toader, în condițiile în care a propus revocarea pentru că asta înseamnă să blochezi procesul sau să fii de partea lui Lazăr. Deci într-un fel sau altul a legat PSD-ul cu mâinile la spate”, a afirmat Dan Andronic.

În sprijinul ipotezei sale, jurnalistul a mai precizat despre Tudorel Toader că „deși săptămâna trecută ne anunța că va mai aștepta două săptămâni pentru nu știu ce evaluare, brusc a luat decizia de a face publică propunerea de revocare”

În ceea ce privește activitatea Procurorului general, Dan Andronic a subliniat că are „o figură de scutier”

„În mod cert Augustin Lazăr a fost un om al Sistemului. Mi s-a părut mereu că face o figură de scutier. A fost scutierul lui Kovesi.Nu mi s-a părut niciodată că este un personaj acre are ambiții de a fi numărul doi, chiar dacă este numărul unu…A creat senzatia ca se strecoara asa, după ziduri”, a mai spus jurnalistul EvZ.

Citeste si:  Gigi Becali vrea să revină în politică. Visează alianţe cu PMP-ul lui Băsescu

Dan Andronic prezintă o IPOTEZĂ ȘOC, după anunțul lui Toader privind revocarea lui Lazăr: „A legat PSD-ul cu mâinile la spate” 2 Dan Andronic prezintă o IPOTEZĂ ȘOC, după anunțul lui Toader privind revocarea lui Lazăr: „A legat PSD-ul cu mâinile la spate” 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Mai este Simona Halep virgină?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.
  8. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE