Politica

Dan Andronic prezintă o IPOTEZĂ ȘOC, după anunțul lui Toader privind revocarea lui Lazăr: „A legat PSD-ul cu mâinile la spate”

Loading...

„Nu stiu daca nu cumva această propunere de revocare venită din partea ministrului Justiției acoperă o noua realitate politică, realitatea potrivit căreia PSD vrea să-l schimbe pe Toader pentru nenumărate bâlbe… A monopolizat agenda. Nici nu mai ai cum să discuți acum despre schimbarea lui Tudorel Toader, în condițiile în care a propus revocarea pentru că asta înseamnă să blochezi procesul sau să fii de partea lui Lazăr. Deci într-un fel sau altul a legat PSD-ul cu mâinile la spate”, a afirmat Dan Andronic.

În sprijinul ipotezei sale, jurnalistul a mai precizat despre Tudorel Toader că „deși săptămâna trecută ne anunța că va mai aștepta două săptămâni pentru nu știu ce evaluare, brusc a luat decizia de a face publică propunerea de revocare”

În ceea ce privește activitatea Procurorului general, Dan Andronic a subliniat că are „o figură de scutier”

„În mod cert Augustin Lazăr a fost un om al Sistemului. Mi s-a părut mereu că face o figură de scutier. A fost scutierul lui Kovesi.Nu mi s-a părut niciodată că este un personaj acre are ambiții de a fi numărul doi, chiar dacă este numărul unu…A creat senzatia ca se strecoara asa, după ziduri”, a mai spus jurnalistul EvZ.

Dan Andronic prezintă o IPOTEZĂ ȘOC, după anunțul lui Toader privind revocarea lui Lazăr: „A legat PSD-ul cu mâinile la spate” 2

Dan Andronic prezintă o IPOTEZĂ ȘOC, după anunțul lui Toader privind revocarea lui Lazăr: „A legat PSD-ul cu mâinile la spate” 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.