Dan Andronic, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre STATUL PARALEL! Care a fost „SÂNGELE” care a curs prin acest organism

Loading...

Dan Andronic a povestit despre serialul eveniment „Noi Suntem Statul”, povestind că episodul care l-a determinat să înceapă acest serial a fost cel în care un fost președinte a fost întâmpinat de un grup de oameni care i-au spus: „Domnule președinte, aici este statul. NOI SUNTEM STATUL. Noi vă vom asigura al doilea mandat”.

Serialul de dezvăluiri „Noi suntem Statul!” – Toate episoadele

„Acesta a fost impulsul initial care m-a determinat sa incep sa sap, pentru ca au fost lucruri pe care initial nu le stiam”, a spus jusrnalistul EvZ.

„Este un mecanism intrat puternic în politică…După 2009, acest organism de securitate a încălecat politicul. Acești oameni, care l-au avut în frunte pe generalul Florian Coldea, al cărui model era Edgar Hoover, celebrul director al FBI care nu a ieșit din FBI decât cu picioarele înainte, care a schimbat 7-8 președinți și nu știu câți miniștri și care a devenit simbol șantajului și a intruziunii serviciilor de informații în politică și a modului în care erau folosite dosarele. Sub conducerea lui Coldea s-a creat un mecanism care a introdus, pe langa serviciile de informatii, politicieni, judecatori si procurori și s-a creat un lanț de control, care eu cred ca functionează si astazi”, a precizat Dan Andronic.

Citeste si:  Analiştii: Ne aşteptăm ca BNR să menţină miercuri dobânda de politică monetară la 2,5%

„Arhiva SIPA este sângele care a curs prin această instalație a organismului Noi Suntem Statul, pentru că degeaba ai puterea dacă nu ai ciomagul”, a mai spus jurnalistul EvZ la Realitatea TV, referindu-se la legăturile dintre serviciile de informații, DNA și judecători.

Dan Andronic a subliniat că momentul zero al statului paralel a fost acela în care „s-au crezut eterni pe funcții sau au vrut să-și transfere funcțiile. La un moment dat era chiar o rotație între ei, George Maior devenea prim-ministru, Gabriel Oprea devenea șeful SRI, Florian Coldea, din păcate pentru el rămânea prim-adjunct, dar el oricum asta își dorea, Victor Ponta ajungea președintele României…Liviu Dragnea pe vremea aia nu era în cărți, bănuiesc că primea și el ceva la împărțeală”, a spus Andronic.

Citește mai departe … Dan Andronic, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre STATUL PARALEL! Care a fost „SÂNGELE” care a curs prin acest organism 2 Dan Andronic, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre STATUL PARALEL! Care a fost „SÂNGELE” care a curs prin acest organism 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea: