Politica

Dan Andronic, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre STATUL PARALEL! Care a fost „SÂNGELE” care a curs prin acest organism

Loading...

Dan Andronic a povestit despre serialul eveniment „Noi Suntem Statul”, povestind că episodul care l-a determinat să înceapă acest serial a fost cel în care un fost președinte a fost întâmpinat de un grup de oameni care i-au spus: „Domnule președinte, aici este statul. NOI SUNTEM STATUL. Noi vă vom asigura al doilea mandat”.

Serialul de dezvăluiri „Noi suntem Statul!” – Toate episoadele

„Acesta a fost impulsul initial care m-a determinat sa incep sa sap, pentru ca au fost lucruri pe care initial nu le stiam”, a spus jusrnalistul EvZ.

„Este un mecanism intrat puternic în politică…După 2009, acest organism de securitate a încălecat politicul. Acești oameni, care l-au avut în frunte pe generalul Florian Coldea, al cărui model era Edgar Hoover, celebrul director al FBI care nu a ieșit din FBI decât cu picioarele înainte, care a schimbat 7-8 președinți și nu știu câți miniștri și care a devenit simbol șantajului și a intruziunii serviciilor de informații în politică și a modului în care erau folosite dosarele. Sub conducerea lui Coldea s-a creat un mecanism care a introdus, pe langa serviciile de informatii, politicieni, judecatori si procurori și s-a creat un lanț de control, care eu cred ca functionează si astazi”, a precizat Dan Andronic.

„Arhiva SIPA este sângele care a curs prin această instalație a organismului Noi Suntem Statul, pentru că degeaba ai puterea dacă nu ai ciomagul”, a mai spus jurnalistul EvZ la Realitatea TV, referindu-se la legăturile dintre serviciile de informații, DNA și judecători.

Dan Andronic a subliniat că momentul zero al statului paralel a fost acela în care „s-au crezut eterni pe funcții sau au vrut să-și transfere funcțiile. La un moment dat era chiar o rotație între ei, George Maior devenea prim-ministru, Gabriel Oprea devenea șeful SRI, Florian Coldea, din păcate pentru el rămânea prim-adjunct, dar el oricum asta își dorea, Victor Ponta ajungea președintele României…Liviu Dragnea pe vremea aia nu era în cărți, bănuiesc că primea și el ceva la împărțeală”, a spus Andronic.


Citește mai departe …

Dan Andronic, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre STATUL PARALEL! Care a fost „SÂNGELE” care a curs prin acest organism 2

Dan Andronic, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre STATUL PARALEL! Care a fost „SÂNGELE” care a curs prin acest organism 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.