Dan Andronic comentează atacul lui Laufer la Iohannis: „O prostie politică a PSD, care va face mult rău României. Iohannis nu poate fi acuzat de antisemitism” Breaking news

Loading...

În intervenţia telefonică de la România TV, Dan Andronic a subliniat faptul că remarcile lui Laufer vor aduce deservicii României.

„PSD dă dovadă de prostie politică acuzându-l pe Klaus Iohannis de antisemitism. Este o afirmație care va face mult rău României, neavând nicio bază reală.

Dacă în privința faptului că nu a semnat decretul de revocare poate exista un temei pentru acuzația de încălcare a Constituției, urmând ca magistraţii CCR să se pronunțe, în cazul acuzației de antisemitism atacul la adresa președintelui României este lipsit de orice bază reală.

PSD se aruncă într-o aventură riscantă pentru că în mod sigur acest lucru va fi preluat de presa internațională cu atât mai mult cu cât vine din partea unui membru al minorității evreiești din România.

Aș spune că nu înțeleg logica ei pentru că atunci și Liviu Dragnea ar trebui acuzat de antisemitism pentru că l-a scos pe Ilan Laufer din Guvern.”

La rândul ei, şi Simona Ionescu, redactorul-şef al Evenimentului zilei, a avut o reacţie după mesajele lui Laufer: „Eu l-aș fi întrebat pe dl Laufer de ce crede că prima oară lohannis n-a comentat la numirea sa, în Guvernul Tudose, fix când făcea afirmatia asta iresponsabilă (n.r. despre antisemitismul lui Iohannis, dar şi despre legăturile naziste). Numai și pentru această reacție emoțională și aberantă, domnul Laufer nu are aptitudini pentru un ministru al României. Trebuia să se gândească măcar la faptul că era evreu și când a ajuns ministru PSD, și când l-a revocat Liviu Dragnea, la fel cum și acum este evreu când președintele i-a refuzat nominalizarea. Din câte știu eu, evreii sunt bravi și nu au obiceiul să plângă public că nu au fost unși șefi în minister. Prin episodul creat, domnul Laufer i-a dat posibilitatea unei noi mutări președintelui Iohannis. Ceea ce demonstrează că nici un bun politician nu este.”

Citeste si:  Oana Zăvoranu, despre participarea la Exatlon! De ce s-a enervat vedeta - Stiri Mondene

În acelaşi context a reacţionat şi Mirel Curea, prim redactor-șef adjunct al Evenimentului zilei: „Nu este prima dată când Iohannis o ia razna la modul grav! Acum doi ani, în cazul respingerii propunerii PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh să fie desemnată premier al României, preşedintele Klaus Iohannis a lăsat să se înțeleagă că asupra soțului acesteia planează grava suspiciune de a nu fi un cețățean român credincios patriei sale.

Acum, recidiveză la fel de grav, prin refuzul de a oferi o explicație, chiar și una formală, cu privire la respingerea lui Ilan Laufer. În lipsa unei explicații din partea lui Iohannis, la care Constituția îl obliga prin mai multe prevederi directe și indirecte, Laufer are libertatea să creadă tot ceea ce este mai grav, să o și spună, iar cei care îl aud au motive foarte serioase să îl creadă.

Încărcătura acuzației de antisemitism adusă lui Iohannis de Laufer este una foarte credibilă, pentru că ea vine pe fondul unor derapaje anterioare cu nuanțe și conotații anti-semite ale președintelui țării care, deși au rămas fără urmări serioase, au produs reacții de surprindere.

Citeste si:  Donald Trump, prins intre zid si dezvaluirile avocatului sau. Mai poate spera la un nou mandat?

Din ce în ce mai strident, Klaus Iohannis pare să nu aibă niciun consilier prin preajmă și nici vreun control asupra a ceea ce spune.”

Scandalul ESCALADEAZĂ! Rareș Bogdan a fost SUSPENDAT! Ce se va întâmpla cu prezentatorul TV

Dan Andronic comentează atacul lui Laufer la Iohannis: „O prostie politică a PSD, care va face mult rău României. Iohannis nu poate fi acuzat de antisemitism” Breaking news 2 Dan Andronic comentează atacul lui Laufer la Iohannis: „O prostie politică a PSD, care va face mult rău României. Iohannis nu poate fi acuzat de antisemitism” Breaking news 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet