Daciana Sârbu a spus adio politicii! Se specializează în alimentație

Loading...

Daciana Sârbu s-a retras din PSD în vara acestui an, atunci când a ajuns la concluzia că vrea să facă altceva în viață. Își va urma vechea pasiune, gastronomia. Și o face la scară mare.

Daciana Sârbu are în CV două mandate de europarlamentar însă, cu toate acestea, a renunțat în mare parte la activitatea politică pe plan intern. Gastronomia a avut câștig de cauză, iar soția lui Victor Ponta a decis să o urmeze. (CITEȘTE ȘI: DACIANA SARBU, GEST SPECIAL PENTRU COPIII BOLNAVI DE CANCER: „AM FOST IMPRESIONATA DE POVESTILE LOR”)

Astfel, ea a fost admisă la una dintre școlile prestigioase din lume pentru diploma de înalte studii gastronomice, care acceptă anual doar 25 de cursanți din toată lumea, scrie stiripesurse.ro. Daciana Sârbu este vicepreședintele Comisiei pentru Mediu, Sănătate si Siguranță Alimentară din Parlamentul European.

Eurodeputata s-a remarcat prin proiectele sale privind combaterea obezității, promovarea alimentației sănătoase, a agriculturii bio dar şi a produselor tradiționale. În același timp a luptat pentru interzicerea dublului standard la alimente pentru Europa de Sud-Est dar si pentru a asigura accesul echitabil al producătorilor alimentari mici si mijlocii la piață.

Citeste si:  DOLIU ÎN PSD. Infarct după CEx şi PIERDERE GREA pentru Dragnea. Breaking news

Propunerea Dacianei Sârbu: ”Este o criză gravă!”

Daciana Sârbu, cunoscută pentru acțiunile și inițiativele de promovare a unui stil de viață sănătos, a luat atitudine și asolicitat CE “acțiuni decisive” în această privință pentru îmbunătățirea sănătății copiilor din Uniunea Europeană. Ea a propus chiar interzicerea unor reclame, dacă produsele sunt nocive pentru copii, pentru a-i ajuta astfel pe părinți: dacă nu mai văd la TV reclame la unele alimente, cei mici nu le mai cer. Așa pot fi protejati de alimentele pline de zahăr, E-uri și grăsimi. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA A PIERDUT O PERSOANĂ DRAGĂ: “ÎNGERII SA ÎȚI OFERE UN DRUM LIN CĂTRE CERURI”)

“Eforturile care se fac în prezent pentru restrîngerea promovării către copii a alimentelor nesănătoase nu au impact, pentru că se bazează pe auto-reglementare și participare voluntară a companiilor. Obezitatea în rândul copiilor este o criză gravă cu care ne confruntăm în prezent și de aceea avem nevoie de reguli obligatorii”, a spus Daciana Sârbu.

Citeste si:  Eșecul fondatorilor UE: populiștii sunt pe cale să preia frâiele Europei
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Anda Ruga beata crita in club