Daciana Sârbu a spus adio politicii! Se specializează în alimentație

Loading...

Daciana Sârbu s-a retras din PSD în vara acestui an, atunci când a ajuns la concluzia că vrea să facă altceva în viață. Își va urma vechea pasiune, gastronomia. Și o face la scară mare.

Daciana Sârbu are în CV două mandate de europarlamentar însă, cu toate acestea, a renunțat în mare parte la activitatea politică pe plan intern. Gastronomia a avut câștig de cauză, iar soția lui Victor Ponta a decis să o urmeze. (CITEȘTE ȘI: DACIANA SARBU, GEST SPECIAL PENTRU COPIII BOLNAVI DE CANCER: „AM FOST IMPRESIONATA DE POVESTILE LOR”)

Astfel, ea a fost admisă la una dintre școlile prestigioase din lume pentru diploma de înalte studii gastronomice, care acceptă anual doar 25 de cursanți din toată lumea, scrie stiripesurse.ro. Daciana Sârbu este vicepreședintele Comisiei pentru Mediu, Sănătate si Siguranță Alimentară din Parlamentul European.

Eurodeputata s-a remarcat prin proiectele sale privind combaterea obezității, promovarea alimentației sănătoase, a agriculturii bio dar şi a produselor tradiționale. În același timp a luptat pentru interzicerea dublului standard la alimente pentru Europa de Sud-Est dar si pentru a asigura accesul echitabil al producătorilor alimentari mici si mijlocii la piață.

Citeste si:  Poliția politică din Cehoslovacia comunistă l-a spionat pe Donald Trump în anii

Propunerea Dacianei Sârbu: ”Este o criză gravă!”

Daciana Sârbu, cunoscută pentru acțiunile și inițiativele de promovare a unui stil de viață sănătos, a luat atitudine și asolicitat CE “acțiuni decisive” în această privință pentru îmbunătățirea sănătății copiilor din Uniunea Europeană. Ea a propus chiar interzicerea unor reclame, dacă produsele sunt nocive pentru copii, pentru a-i ajuta astfel pe părinți: dacă nu mai văd la TV reclame la unele alimente, cei mici nu le mai cer. Așa pot fi protejati de alimentele pline de zahăr, E-uri și grăsimi. (CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA A PIERDUT O PERSOANĂ DRAGĂ: “ÎNGERII SA ÎȚI OFERE UN DRUM LIN CĂTRE CERURI”)

“Eforturile care se fac în prezent pentru restrîngerea promovării către copii a alimentelor nesănătoase nu au impact, pentru că se bazează pe auto-reglementare și participare voluntară a companiilor. Obezitatea în rândul copiilor este o criză gravă cu care ne confruntăm în prezent și de aceea avem nevoie de reguli obligatorii”, a spus Daciana Sârbu.

Citeste si:  Ludovic Orban cere demisia lui Tariceanu de la sefia Senatului: Nevinovatii se pot apara in instanta. Kovesi nu mai e sef la DNA
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii