Dacian Cioloș: Nimeni nu a mandatat PSD sau ALDE să retragă România din UE

Loading...

În spatele campaniei ROEXIT, prin care se cere retragerea României din Uniunea Europeană, există un plan bine pus la punct, la care se lucrează de multă vreme, afirmă fostul premier Dacian Cioloș, președintele Mișcării România Împreună.

dacian ciolos, ultima conferinta de presa prim ministru (4)

Foto: gov.ro

Citiţi şi: ROEXIT. Va fi PSD partidul anti-UE?

„Nimeni din România nu a mandatat PSD, pe Liviu Dragnea, pe Viorica Dăncilă sau europarlamentarii acestui partid și pe cei de la ALDE să provoace retragerea țării noastre din Uniunea Europeană. Am asistat la luări de poziții incalificabile pentru un demnitar sau pentru un reprezentant al României. Minciuni și propagandă pe bandă rulantă din partea PSD cu un singur scop, acela de a-și scăpa clienții politici de răspunderea pentru fraudarea bugetului de stat al României”, a declarat Dacian Cioloș, potrivit site-ului MRI.

„În acest moment, s-a renunțat la orice urmă de responsabilitate politică pentru viitorul României și a fost lansată campania ROEXIT, prin care se cere retragerea noastră din Uniunea Europeană. Este evident că în spatele ei există un plan bine pus la punct, la care se lucrează de multă vreme și în care au fost atrași și oameni de bună credință cu ajutorul unor false pretexte. Îi îndemn pe toți cetățenii României să nu cadă în această capcană și să înțeleagă că tot ce se petrece astăzi nu are legătură cu credințele sau cu orientările noastre politice. În aceste zile, decidem dacă România va mai fi sau nu parte a Uniunii Europene”, adăugat fostul prim-ministru. 

Citeste si:  Unioniştii cer diferitelor tabere politice să rămână în afara Cetăţii Unirii, de Ziua Naţională a României - Monitorul de Galati - Ziar print si online

Citiți și Personaje controversate propun ieșirea României din UE. Ce „argumente” aduc

Etichete: Romania , UE , PSD , liviu Dragnea , dacian ciolos , alde , miscarea romania impreuna , roexit
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Home page
  4. Se castiga bani pe YouTube ?
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis