Politica

Daca validam alegerile de saptamana trecuta, validam comunistii


Alegerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD, dupa un scrutin fara contracandidat, a fost contestata chiar de la tribuna Congresului PSD.

Mihai Sturzu, presedinte al tineretului social-democrat, care vizeaza o functie de vicepresedinte la Congresul de duminica, a cerut in plin congres anularea alegerii lui Liviu Dragnea, motivand ca alegerile cu un singur candidat sunt „comuniste”.

„Saptamana trecuta am avut alegeri cu un singur candidat. Domnul Ion Iliescu a asociat acest tip de alegeri cu cel din perioada lui Ceausescu si bine a facut. Evident ca nu am ce sa-i reprosez domnului Dragnea. Omul a candidat, si-a asumat functia. Vreau sa le reprosez ca nu au avut curaj sau nu au stiut sa duca pana la capat candidatura celor care nu au candidat pentru ca astfel ne-au pus pe noi in situatia in care am avut un singur candidat”, a declarat Sturzu.

Congres PSD – LIVE

Acesta s-a declarat convins ca in partid se gasesc cel putin doi candidati pentru functia de presedinte al PSD.

„Acest Congres trebuie sa valideze alegerile de saptamana trecuta, adica sa valideze comunistii. Va propun ca acest Congres sa nu valideze alegerile, fiindca sunt convins ca PSD ar putea da minim doi candidati la presedintie si sigur se vor gasi 500.000 de oameni care sa vina la vot si atunci vom face un puternic gest impotriva comunismului”, a continuat Sturzu.

La tribuna a urmat Gabriela Firea – si ea candidat pentru o functie de vicepresedinte – care a comentat scurt declaratiile lui Sturzu. „A vrut sa iasa in evidenta si el”.

Ulterior, aceasta a declarat reporterilor ca in forurile de conducere vor fi luate in discutie declaratiile liderului TSD.

„Sa spui ca oamenii care au venit la vot pe vremea aia a fost o dovada de comunism e o prostie. Stiu ca domnia sa vrea sa fie vicepresedinte al partidului si chiar l-as fi votat, dar sa spui asta nu prea e in regula. Vom discuta iesirea domniei sale in forurile partidului si vom lua o decizie”, a mai spus Firea.

Originally posted 2015-10-18 18:17:40.

One Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.