CUTREMUR în lumea politică: Iubita lui Matteo Salvini l-a trimis la plimbare pe vicepremierul italian! Ce mesaj de adio i-a transmis frumoasa prezentatoare (FOTO)

Loading...

Povestea de dragoste dintre vicepremierul italian Matteo Salvini şi frumoasa prezentatoare TV Elisa Isoardi a ajuns la final.
Deşi zvonuri cu privire la separarea lor existau deja de câteva zile, anunţul oficial a fost făcut luni chiar de Elisa Isoardi, pe contul său de Instagram.

Ea a confirmat despărțirea de Matteo Salvini publicând pe reţeua de socializare o fotografie cu ea și vicepremierul Italiei în pat, într-un moment intim. 

„Nu e important ce ne-am dăruit unul altuia, ci ceea ce ar fi trebuit să ne oferim încă. Respect imens pentru iubirea adevărată care a fost. Mulţumesc, Matteo”, a scris prezentatoarea, adăugând și un citat din poetul Gio Evan.

CUTREMUR în lumea politică: Iubita lui Matteo Salvini l-a trimis la plimbare pe vicepremierul italian! Ce mesaj de adio i-a transmis frumoasa prezentatoare

Potrivit presei, sfârşitul relaţiei dintre cei doi ar fi avut loc încă de acum două luni, dar anunţul a fost făcut luni din motive de oportunitate.

Citeste si:  Crimeea versus Kosovo. O scurtă privire asupra unei probleme de politică externă a Uniunii Europene

CUTREMUR în lumea politică: Iubita lui Matteo Salvini l-a trimis la plimbare pe vicepremierul italian! Ce mesaj de adio i-a transmis frumoasa prezentatoare (FOTO) 1

Cei trei erau împreună de 3 ani.

CUTREMUR în lumea politică: Iubita lui Matteo Salvini l-a trimis la plimbare pe vicepremierul italian! Ce mesaj de adio i-a transmis frumoasa prezentatoare (FOTO) 2

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Se castiga bani pe YouTube ?
  8. De ce poartă Nina colanţi?