Crin Antonescu își anunță oficial revenirea în politică

Loading...

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu revine oficial în politică. Antonescu a vorbit despre relația sa cu Ludovic Orban și despre decizia de a candida la alegerile europarlamentare de anul viitor.

„Sunt membru al PNL. Sunt un fost președinte al partidului, cumva dezactivat atunci când m-am retras din viața politică activă. Chiar dacă mi-am mai spus părerile, nu a fost cazul să fac judecăți de valoare asupra succesorilor mei. Foștii președinți sunt foști președinți. Partidul are acum un președinte ales legitim, un vechi liberal, un vechi camarad de arme. Ceea ce e elementul de noutate, am depus această candidatură pentru a reprezenta PNL la Bruxelles în PPE. Este o relație civilizată, sănătoasă, nu în sensul implicării active în deciziile partidului pe care cine să le ia”, a declarat Crin Antonescu, la Digi24.

Revenire în politică după mai bine de doi ani

Crin Antonescu s-a retras din politică în urmă cu doi ani, atunci când a decis să nu mai candideze la alegerile parlamentare. În vârstă de 59 de ani, fost profesor de istorie, Antonescu a fost din 1990 deputat sau senator din partea PNL. A fost ministru al Tineretului și Sportului în guvernarea CDR, președinte al PNL și președinte al Senatului României. Grație acestei funcții a fost chiar președinte-interimar al României, pentru o scurtă perioadă, în timpul suspendării din funcție a lui Traian Băsescu, din 2012. 

Citeste si:  Viorica Dăncilă aruncă în aer scena politică. Ce condiție incredibilă îi pune lui Dragnea, pentru a da OUG privind amnistia și grațierea
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’