Crin Antonescu își anunță oficial revenirea în politică

Loading...

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu revine oficial în politică. Antonescu a vorbit despre relația sa cu Ludovic Orban și despre decizia de a candida la alegerile europarlamentare de anul viitor.

„Sunt membru al PNL. Sunt un fost președinte al partidului, cumva dezactivat atunci când m-am retras din viața politică activă. Chiar dacă mi-am mai spus părerile, nu a fost cazul să fac judecăți de valoare asupra succesorilor mei. Foștii președinți sunt foști președinți. Partidul are acum un președinte ales legitim, un vechi liberal, un vechi camarad de arme. Ceea ce e elementul de noutate, am depus această candidatură pentru a reprezenta PNL la Bruxelles în PPE. Este o relație civilizată, sănătoasă, nu în sensul implicării active în deciziile partidului pe care cine să le ia”, a declarat Crin Antonescu, la Digi24.

Revenire în politică după mai bine de doi ani

Crin Antonescu s-a retras din politică în urmă cu doi ani, atunci când a decis să nu mai candideze la alegerile parlamentare. În vârstă de 59 de ani, fost profesor de istorie, Antonescu a fost din 1990 deputat sau senator din partea PNL. A fost ministru al Tineretului și Sportului în guvernarea CDR, președinte al PNL și președinte al Senatului României. Grație acestei funcții a fost chiar președinte-interimar al României, pentru o scurtă perioadă, în timpul suspendării din funcție a lui Traian Băsescu, din 2012. 

Citeste si:  Zi de FOC pe scena politică românească: cine va ocupa o FUNCȚIE-CHEIE în cadrul PNL
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Mai este Simona Halep virgină?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE