Crin Antonescu, atac la adresa lui Tăriceanu: Legile contra cărora "luptă" au semnătura lui, ca premier

Loading...

Fostul lider PNL Crin Antonescu îi aduce aminte actualului lider ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, că legile împotriva cărora luptă şi le critică au fost adoptate exact în perioada în care se afla în fruntea guvernului. 

Invitat la televiziunea publică, fostul președinte al PNL a afirmat că Tăriceanu ar trebui să le spună românilor că iniţiativele legislative şi protocoalele pe care acum le critică au fost date pe când el se afla în fruntea Guvernului. 

„Poate că în lunga sa carieră politică acum este într-o situație ceva mai convenabilă pentru domnia sa, dar până în momentul în care devine eroul luptei împotriva statului de drept. Când devine eroul luptei împotriva statului de drept trebuie să facă un lucru. Să-și aducă aminte și să spună «români, am uitat ceva. Și voi ați uitat dar eu nu ar trebui să uit. Legile Macovei le-am dat eu, Tăriceanu». Legile Macovei, pe seama cărora se pune atâta nenorocire, au fost angajate, răspunderea este angajată de prim-ministru. Macovei nu a fost niciodată prim-ministru, a declarat Crin Antonescu, duminică la TVR 1.

Citeste si:  Iohannis, despre presedintia UE: Am fi putut avea o clasa politica mult mai buna, fara infractori, ca penali nu am voie sa spun
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu